CAMINS DEL CAVA, A L’ALT PENEDÈS

Rutes caminant o en bicicleta pels camins del Penedès!

Camina entre vinyes. Descobreix la història del Cava. Fes la teva ruta a mida amb Camins del Cava.

Reuneix-te amb la família o els amics i viu l’experiència de Camins del Cava.

Camins del Cava és una xarxa de camins que et dóna llibertat per triar el teu itinerari, facilitant al màxim accedir des de qualsevol celler a la resta de cellers.

Aquesta és una proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes, a peu o en bicicleta, pels voltants de Sant Sadurní d’Anoia amb les visites a cellers i la bona gastronomia en restaurants del territori.

Camins del Cava posa al servei del visitant una pàgina web interactiva amb geolocalització (no cal que et descarreguis cap app). L’usuari marca els trams que vol fer, personalitzant la ruta, i la web-app li indica el nivell de dificultat de cada tram així com el temps estimat en recórre’l.

camins del cava

La pàgina web interactiva també compta amb més d’una vintena de cellers adherits, així com restaurants, allotjaments i altres punts d’interès com botigues, empreses de lloguer de bicicletes, pàrquings i museus.

Camins del Cava està indicat per a tots els públics. No t’ho pensis i viu l’experiència!

Camins del Cava és una iniciativa impulsada per AECAVA i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb el suport dels ajuntaments de Subirats, Torrelavit i la Diputació de Barcelona.

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació

No cal que et descarreguis cap App.
Camins del Cava és una web interactiva amb geolocalització.
La ruta és apta per a tothom!
  .

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.