FEM UN OU DE PASQUA!

Fem un ou de Pasqua amb els nens i nenes

Ara que arriba la Setmana Santa també arriba un dia molt especial per a tots els nens i nenes, el dia de la Mona! Una data que significa estones inoblidables amb la família, molts dolços i, l’ou de Pasqua amb la mona, és clar! Però de vegades, també volem un ou de Pasqua que no només es mengi, sinó que també serveixi per passar una estona divertida i per tenir un gran record del dia. Per això, des de Sortir amb nens us expliquem com fem un ou de Pasqua pas a pas per aconseguir el record d’una data inoblidable.

fem un ou de Pasqua

 

Què necessitem per fer un ou de Pasqua?

Apunteu! Aquí tenim tot el material que necessitem:

  • 1 globus
  • Revistes o diaris
  • Paper de cuina
  • Escuradents
  • Pintures
  • Pinzells
  • Cola blanca
  • Un cúter o ganivet
  • Lletres ben boniques




 

Fem un ou de Pasqua!

El primer de tot és inflar un globus que sigui prou gran per poder tenir forma d’ou i que es pugui obrir després. Quan tinguem el globus barregem aigua tèbia amb cola blanca amb l’ajuda d’un pinzell i, amb cura de no punxar el globus, l’anem embolicant amb una capa de fulles de revistes i després amb una capa de paper de cuina. Això sí! Hem de ser pacients i esperar entre capa i capa.

fem un ou de Pasqua

 

Esperem mínim un dia, fins i tot dos, i una vegada les capes de paper i revistes estiguin prou sòlides, punxem el globus per la part superior i hi tapem també aquella part amb més paper i revistes. Ara la cosa es posa més difícil, atenció mares i pares! Amb un llapis dibuixem unes línies al voltant de l’ou, com si es tractés d’un ou a mig trencar, i amb un cúter anem tallant aquesta forma a poc a poc, fins que obtinguem dues parts de l’ou que encaixin a la perfecció.

fem un ou de Pasqua

 

Pot passar que l’interior de l’ou es deformi. Per solucionar-ho, enganxem diversos escuradents a les parets interiors amb una mica de cola i tornem a tapar amb una altra capa de paper de cuina. I esperem de nou per començar amb la pintura.

fem un ou de Pasqua

 

Finalment, queda el més fàcil; escollir els colors i pintar! Primer la part de fora, i després la de dins. Finalment, podem afegir lletres ben boniques amb el nom del nen o la nena. I tindrem un gran ou de Pasqua de record a més d’una caixeta per guardar coses.

fem un ou de Pasqua



➡ Mira totes les manualitats de Pasqua per fer amb nens AQUÍ

activitats per celebrar el Dia de la Mona