BOBO PULPÍN, RESTAURANT PER A NENS A BARCELONA

Pop i tapes

Bobo Pulpín és una pulperia clàssica i moderna.

Clàssica perquè podem degustar un pop a la gallega i moderna perquè trobem plats inspirats en la gastronomia d’altres països on el pop és, com no? el gran protagonista.

Diferents propostes d’entendre el pop

En el seu homenatge a la Xina, el pop s’acompanya de bambú i salsa agridolça;

en la seva mirada a Mèxic, el comensal gaudeix d’un “vuelve a la vida” amb un homenatge a un plat homòleg tradicional; el tribut al Perú pren la forma d’un “sanguchito”; l’influx de Corea es plasma a través del kimchi i del cogombre; i, com no, la pròpia Galícia, que tan bé coneixen els propietaris, es manifesta com manen els cànons més puristes.

A més, existeix un treball en contínua evolució que experimenta amb les textures del pop, aconseguint ja noves fórmules pròpies com l’embotit de pop.


PUBLICITATPerò a Bobo Pulpín, no només hi ha pop!

Bobo Pulpín també és una vermutería, un espai per fer tapes a la barra i a la taula . Amb moltes on escollir com les patates xips al pebre vermell d’Albert Adrià, la cansalada en adob a l’estil gadità de Casa Manteca, les anxoves, l’amanida russa o les llaunes de conserves de segell propi.

Un restaurant per anar amb els nens on també hi trobareu amanides, gambes, pollastre, vedella, llom, paella o truita de patates amb xoriço, crestes gallegues, croquetes d’ibèric, el cap-i-pota,  braves, el caneló XXL de pollastre de corral i foie i molts altres plats.

Un concepte de restaurant informal i divertit per anar en família, amb una decoració que enamorarà als més petits i una mascota, en Bobo que segur que es voldràn emportar a casa.

Bobo Pulpín

Si voleu conèixer tota l’oferta gastronòmica de Bobo Pulpín, podeu seguir investigant  la carta de plats, tapes i pop!

MÉS INFORMACIÓ

Restaurant per anar amb nens

Lloc

Bobo Pulpín
Freneria 5 (08002 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
936 39 32 13
E-mail:
info@bobopulpin.com
Web:
http://bobopulpin.com/?lang=ca#

Més informació