Oks&Bo LA PRIMERA CAPSA LITERÀRIA PER A PETITS LECTORS

La primera capsa literària sorpresa per a petits lectors

Per a infants de 3 a 7 anys

Oks&Bo és la primera subscripció literària sorpresa per a petits lectors d’entre 3 i 7 anys i famílies que busquen compartir temps de qualitat a través de la lectura de llibres inoblidables.

Oks&Bo

Cada mes, Oks&Bo selecciona un àlbum de ficció il·lustrat entre les millors novetats editorials, i l’envia a domicili junt amb una guia de lectura i divertides activitats per fer en família. Una capsa literària que crea vincles i records per a tota la vida!
Què hi ha dins d’una capsa d’Oks&Bo?

Cada mes Oks&Bo t’envia una capsa literària sorpresa que conté:

  • Un preciós àlbum il·lustrat de ficció escollit amb molta cura entre les millors novetats infantils,
  • Una petita guia de lectura dirigida a les famílies, i
  • Una activitat relacionada amb la lectura del mes.

Capses que es transformen

Oks&Bo està fermament compromesa amb el medi ambient. Per això, cada mes envia els seus llibres a dins d’una capsa de cartró 100% reciclable, amb divertides propostes per poder-les transformar en personatges o motius relacionats amb la lectura del mes.

Subscriu-te AQUÍ per 19,99 euros. Recorda que tens com a data límit l’últim dia de cada mes; en el cas de novembre fins al dia 30 per poder rebre la capsa per Nadal.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Com em puc subscriure a Oks&Bo?
Pots subscriure’t a Oks&Bo de manera molt senzilla a través del web: www.oksandbo.comEls primers llibres arribaran el proper mes de setembre i no deixaran ningú indiferent.A més, per cada nova subscripció anual, Oks&Bo donarà un llibre a un centre o escola que treballi amb alumnat en risc d’exclusió social, en col·laboració amb el programa Lecxit de la Fundació Jaume Bofill. Subscriu-te AQUÍ per 19,99 euros