LA MÀGIA DEL MEU NOM

La màgia del meu nom.
El conte en català que revela el significat del teu nom.

Per a infants de 0 a 8 anys

Mare, què significa el meu nom? –pregunta un dia un curiós nen, o una curiosa nena, abans d’anar a dormir. Així comença “La màgia del meu nom”, el llibre infantil personalitzat creat per The Story Tailors.

La màgia del meu nom” és un llibre personalitzat en el qual els nens es converteixen en els protagonistes d’una increïble aventura per descobrir la màgia del significat del seu nom a través d’atributs positius.

La màgia del meu nom convida els nens a una divertida aventura que els revelarà el veritable significat del seu nom.

A través d’un viatge on coneixeran entranyables personatges, els petits descobriran quins atributs amaga cadascuna de les lletres del seu nom.

D’aquesta manera, per exemple, Alex descobrirà que és amable, lluitador, entusiasta i xerraire. Joan, Gina, Moritz o Maïa… Tots els nens podran tenir el seu llibre personalitzat! Cada conte és únic!

La personalització convida als petits a sentir-se part de la història, incentivant l’interès i l’amor per la lectura. A més de per les seves cuidades i coloristes il·lustracions, els contes en català destacan per la inclusió de valors com l’amistat, la generositat o la perseverança, presents en totes les històries del llibre, que ensenyaran als petits a afrontar diferents situacions comuns en la vida quotidiana.
Per què triar un llibre personalitzat de “La màgia del meu nom”?

  • Un conte 100% personalitzat: cada nom (no importa quin sigui) genera un llibre únic, gràcies a un complex algoritme. Cada llibre personalitzat conté un mínim de 38 pàgines.
  • El llibre és ideal per a nens de fins a 8 anys: és el regal perfecte per a nounats o bebès.
  • Gran qualitat d’il·lustracions i històries: els llibres s’imprimeixen en tinta ecològica, en paper d’alt gramatge i en format DINA4 apaïsat.
  • Perfecta relació qualitat preu
  • Una part dels beneficis obtinguts amb la venda del llibre es destinen a programes d’ajuda a la infància de Save the Children.

Descobreix els contes personalitzats en català de My Magic Story

En un món en el qual els nens viuen envoltats de tecnologia i pantalles, els llibres personalitzats s’han convertit en una original forma per inculcar l’hàbit de la lectura als nens. Gràcies als contes personalitzats, els petits es converteixen en els protagonistes de la història, creant un vincle emocional amb el llibre que els convida a seguir llegint.

My Magic Story és la línia de llibres personalitzats de The Story Tailors. La fórmula dels seus llibres personalitzats és senzilla: històries plenes de valors + coloristes i belles il·lustracions + atributs positius.

Altres contes de The Story Tailors:

 

MÉS INFORMACIÓ

Regala un conte personalitzat!

Més informació

La màgia del meu nou, un record que no oblidarian mai!
Aprofita el descompte de 5 euros