LA MÀGIA DEL FC BARCELONA

La màgia del FC Barcelona.

El primer conte personalitzat infantil sobre el club blaugrana

Fins als 10 anys

La màgia del FC Barcelona és el primer llibre del mercat que conté una història personalitzada sobre el club barceloní, un emocionant conte on els nens i nenes se sentiran els veritables protagonistes de la seva aventura futbolística.

The Story Tailors, creadors de l’èxit de vendes “La màgia del meu nom”, ha combinat el millor dels llibres personalitzats amb l’emoció del futbol i la figura dels jugadors més admirats pels nens.

Messi, Rakitić, Iniesta, Suárez, Piqué… Tots els ídols esportius dels petits els acompanyaran en una emocionant jornada de futbol i màgia al gran estadi del Camp Nou.

Treball en equip, respecte, esforç i superació són alguns dels valors positius presents al llarg de la història, que transmetrà als petits la importància de treballar en equip per guanyar partits tant al camp, com fora d’aquest.

Cada conte es personalitza amb el nom del nen tant a la portada com a l’interior!
Per què triar un llibre personalitzat de La màgia del FC Barcelona?

  • 100% personalitzat: cada llibre conté 42 pàgines personalitzades, i el nom dels nens a la portada.
  • El llibre és ideal per a nens de fins a 10 anys
  • Gran qualitat d’il·lustracions i històries. Els llibres s’imprimeixen en tinta ecològica en paper d’alt gramatge, en format DINA4 apaïsat.
  • Segell de qualitat com a producte oficial del FC Barcelona

Descobreix els contes personalitzats en català de My Magic Story

En un món en el qual els nens viuen envoltats de tecnologia i pantalles, els llibres personalitzats s’han convertit en una original forma per inculcar l’hàbit de la lectura als nens. Gràcies als contes personalitzats, els petits es converteixen en els protagonistes de la història, creant un vincle emocional amb el llibre que els convida a seguir llegint.

My Magic Story és la línia de llibres personalitzats de The Story Tailors. La fórmula dels seus llibres personalitzats és senzilla: històries plenes de valors + coloristes i belles il·lustracions + atributs positius.

Altres contes de The Story Tailors:

MÉS INFORMACIÓ

Regala un conte personalitzat!

Més informació

La Màgia del FC Barcelona.Un llibre personalitzat que sempre recordaran!
Aprofita el descompte de 5 euros