ELS MEUS NOMBRES MÀGICS

Els meus nombres màgics: el conte basat en una data especial

De 0 a 10 anys

Qui pot imaginar-se un món sense nombres? Els nombres formen part de la nostra vida!

Els meus nombres màgics” és el llibre personalitzat de The Story Tailors on els petits se submergiran en una aventura que els revelarà la màgia de les xifres més importants de la seva vida. El seu aniversari, el primer dia d’escola… Quins grans secrets amaguen aquestes xifres?

els meus nombres màgics

Un savi matemàtic, un dinosaure, un indecís mico… Desenes d’entranyables personatges acompanyaran els nens en el seu viatge, mostrant-los divertides i educatives històries relacionades amb els seus nombres especials.

els meus nombres màgics

A través del conte personalitzat, els petits aprendran no només a relacionar-se amb els nombres, sinó que gaudiran alhora d’innombrables històries d’alt valor educatiu. Valors com la companyonia, la importància de compartir o l’amabilitat, se sumen a les 4 estacions, als 5 sentits, o les 7 notes de l’escala musical.
Per què triar el conte personalitzat “Els meus nombres màgics”?

  • Un conte 100% personalitzat: cada nom i data generen una història única basada en els nombres especials de cada nen.
  • El llibre és ideal per a nens de fins a 10 anys. És el regal perfecte per a un aniversari, un bateig o qualsevol esdeveniment especial.
  • Gran qualitat d’il·lustracions i històries. Els llibres s’imprimeixen en tinta ecològica, en paper d’alt gramatge i en format DINA4 apaïsat.
  • Perfecta relació qualitat preu

Descobreix els contes personalitzats en català de My Magic Story

En un món en el qual els nens viuen envoltats de tecnologia i pantalles, els llibres personalitzats s’han convertit en una original forma per inculcar l’hàbit de la lectura als nens. Gràcies als contes personalitzats, els petits es converteixen en els protagonistes de la història, creant un vincle emocional amb el llibre que els convida a seguir llegint.

My Magic Story és la línia de llibres personalitzats de The Story Tailors. La fórmula dels seus llibres personalitzats és senzilla: històries plenes de valors + coloristes i belles il·lustracions + atributs positius.

Altres contes de The Story Tailors:

 

MÉS INFORMACIÓ

Regala un conte personalitzat!

Més informació

Els meus nombres màgics.Un record per sempre!
Aprofita el descompte de 5 euros