INSCRIU-TE AL ZOO DE BARCELONA I FES-TE EL PASSAPORT DE NATURA

Ens ajudes a preservar el planeta?

El Zoo de Barcelona, en el seu paper de contribuir a la conservació d’espècies i hàbitats,  ha posat en marxa una iniciativa per incrementar els seus esforços en els tres eixos d’actuació que s’ha marcat en base al Nou model de zoo per a la preservació del planeta: la conservació, la recerca i l’educació amb el benestar animal com a prioritat transversal ineludible.

Més de 30.000 espècies d’animals estan actualment en perill d’extinció, segons la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN)

Aquesta és una xifra que, malauradament, creix any rere any. Es tracta de la sisena extinció massiva, provocada aquesta vegada, per l’home.

Zoo de Barcelona

Davant d’aquesta crisi ambiental, climàtica i natural treballar per la conservació de la biodiversitat és una necessitat urgent prendre la iniciativa. En aquest sentit, el zoo de Barcelona ha creat el nou Passaport de Natura, que es  es basa en un seguit d’activitats exclusives educatives.

Zoo de Barcelona

Només cal que t’inscriguis i formar part de grup de 80.000 membres del Zoo Club. Persones que estimen la natura i en tenen cura.

Si ets membre del Zoo Club, pots venir al Zoo amb tota la família, cada dia de l’any, gaudint d’avantatges exclusius, com ara, l’accés ràpid, descomptes en entrades al parc i en altres centres d’oci i cultura, i comunicacions i continguts exclusius.

 

A més a més, ara pots gaudir del nou Passaport de Natura, el company de viatge ideal per descobrir tots els secrets del Zoo i aprendre encara més sobre la biodiversitat del planeta.

Zoo de Barcelona

Un dels objectius del Zoo de Barcelona és que es coneguin els principals reptes als quals s’enfronta a l’hora de preservar la biodiversitat i amb aquest Passaport podràs participar en les noves activitats gratuïtes i exclusives per a membres del Zoo Club i convertir-te en un expert en la natura.

Zoo de Barcelona

S’han preparat activitats molt diverses per aprendre, sorprendre’t i divertir-te mentre ajudes en aquesta missió tan important.

A més a més, podràs anar superant nivells de coneixement i aconseguir els premis corresponents.

Sigues part de la solució i ajuda a conservar la biodiversitat del planeta!

Durant el mes de desembre, pots inscriure’t o regalar a algú el paquet de Nadal del Zoo Club, per només 80 € i amb un joc de memòria de regal!

Més informació > AQUÍ