GRANJA D’ANIMALS I ESPAI BOTÀNIC LES TANQUES, A VILADECANS

Les Tanques, un espai dedicat a la sensibilització, coneixement i interpretació de la flora i fauna

 En un entorn idoni pel lleure, l’oci i l’esport, on el cavall és l’element central, les Tanques és un referent en la formació eqüestre i un espai d’aprenentatge familiar i escolar obert a tothom.

L’espai està especialment dissenyat per gaudir d’un matí familiar a la natura i descobrir el món dels animals de granja.
S’organitzen un seguit d’activitats per fer en família i teniu l’opció d’escollir l’activitat que vulgueu en funció de la vostra disponibilitat i organitzar-vos el matí o un dia sencer.

 

Totes les activitats tenen una durada d’1 hora cadascuna aproximadament.
L’ordre de les activitats depèn de la disponibilitat de places.
Horari: a partir de les 10 hores, un grup cada hora. El darrer grup inicia el recorregut a les 13 hores.

Les tanques

 

Recorregut per la Granja + Passejada per l’espai botànic

Aquest paquet consta de dues activitats:

 • Un recorregut per la granja de Les Tanques on acompanyats d’un/a monitor/a, podreu apropar-vos als animals, conèixer les seves principals característiques, tocar-los i donar-los menjar.
 • Una passejada per l’espai botànic. Al voltant de la granja hi ha un espai botànic, on podreu trobar diferents espècies vegetals de l’entorn, però també de llocs més llunyans. Està dividit en 9 zones diferenciades amb vegetació arbòria i arbustiva representativa d’un tipus o característiques diferents cadascuna. Us proposem que feu una passejada per l’espai al vostre aire, sense presses. Compta també amb un parc infantil on els nens i nenes més petits podran divertir-se.

Les tanques

 

Recorregut per la Granja + Taller de Ponis

Aquest paquet té els animals com a eix central.

 • Un recorregut per la granja de Les Tanques on acompanyats d’un/a monitor/a, podreu apropar-vos als animals, conèixer les seves principals característiques, tocar-los i donar-los menjar.
 • Taller de ponis, on podreu raspallar-los, acariciar-los i donar-los menjar mentre un/a monitor/a us explica algunes curiositats. Durant la segona part de l’activitat, els infants podran muntar-los i els podreu acompanyar a fer una passejada pels camins de Les Tanques.

les tanques

 

Taller de Ponis + Passejada per l’espai botànic

Una passejada amb poni i un agradable passeig per un espai ple d’espècies arbòries i arbustives, algunes d’autòctones però d’altres de llocs més llunyans.

Aquesta és la proposta del paquet 3, on es barreja el coneixement d’un dels animals que més agrada als infants amb el descobriment de l’espai botànic.

A l’activitat del “taller de ponis” podreu raspallar-los, acariciar-los i donar-los menjar mentre un/a monitor/a us explica algunes curiositats. Durant la segona part de l’activitat, els infants podran muntar-los i els podreu acompanyar a fer una passejada pels camins de Les Tanques.

I, a l’espai botànic, us proposem una passejada al vostre aire, sense presses. Compta també amb un parc infantil on els i les participants més petits/es podran divertir-se com més els agrada.

Les tanques

 

Taller de Ponis + Passejada per l’espai botànic + Recorregut per la granja

En aquest paquet es fan tres activitats amb diferents temàtiques, però sempre tenint com a eix central la granja i el seu entorn.

 • Per una banda, el taller de ponis, on els i les participants podran acariciar i raspallar als ponis i després els infants, podran muntar-los acompanyats dels adults, i fer una passejada pels camins de Les Tanques.
 • Pel que fa a la granja, els/les monitors/es us guiaran en un recorregut on podreu conèixer els animals, apropar-vos-hi i donar-los menjar, mentre l’educador us n’anirà explicant les diferents característiques.
 • Finalment, la passejada per l’espai botànic, on, al vostre aire i sense presses, podreu gaudir d’aquest espai amb diferents espècies arbòries i arbustives, algunes d’autòctones i d’altres de llocs més llunyans. Compta també amb un parc infantil on els i les participants més petits podran divertir-se com més els agrada.

Les tanques

 

 

Passejada en Poni.

 • Si sou dels que aneu al gra i voleu saltar-vos la part del taller, hi ha l’opció de fer, només, la ruta en poni de 30 minuts. Podreu acompanyar els vostres fills/es a fer una passejada per Les Tanques muntant el poni.

  

Festes d’aniversari a Les Tanques

A Les Tanques podeu celebrar la festa d’aniversari dels vostres fills/es. Hi ha diferents activitats perquè el nen/a que fa l’aniversari s’ho passi molt bé amb els seus amics i amigues.

VIsitaran a la granja acompanyats per un/a educador/a, i els infants podran donar menjar, acaronar i observar les característiques de cada animal, i fer una passejada amb poni. Gaudiran del contacte amb l’animal però també de l’entorn de la granja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A més, disposareu d’una aula interior i d’una zona de pícnic per poder descansar i berenar.

Durada: 3 hores
Preu: 250 euros fins a un màxim 25 persones. I si sou més colla el preu és de 10 euros per persona.
Dies: preferiblement dissabtes i diumenges.

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Les Tanques
Camí Tanques, 70 08840 Viladecans - Barcelona

Comarca:

Baix Llobregat
Mòbil:
661 28 76 41
E-mail:
infolestanques@gmail.com
Web:
https://lestanques.com/

Més informació

Què podeu fer a Les Tanques?

 • Recorregut per la granja on els nens i nens coneixeran els animals i les principals característiques, i els podran tocar i donar-los menjar.
 • Passejada per l'espai botànic on podran trobar diferents espècies vegetals del nostre entorn, però també de llocs més llunyans. Està dividit en 9 zones diferenciades amb vegetació arbòria i arbustiva representativa d'un tipus o característiques diferents cadascuna.
 • Taller de ponis on podran raspallar-los, acariciar-los i donar-los menjar mentre uns dels nostres monitors els n'explica algunes curiositats. A la segona part de l'activitat els infants podran muntar-los acompanyats dels familiars.
 • Passejada en poni on podran fer una volta en poni de 30 minuts.

Els paquets


 • Paquet 1: Recorregut per la Granja + Passejada per l'espai botànic
 • Paquet 2: Recorregut per la Granja + Taller de Ponis
 • Paquet 3: Taller de Ponis + Passejada per l'espai botànic
 • Paquet 4: Taller de Ponis + Passejada per l'espai botànic + Recorregut per la granja
 • Passejada en Poni.