VISITES PERSONALITZADES DEL PARE NOEL I ELS REIS MAGS

Els regals, a casa teva de la mà del teu personatge preferit!

Fins al 6 de gener de 2021, de 10 a 22 hores

El Nadal és una època plena de màgia que els nens i nenes viuen amb molta intensitat. És especialment emotiu per a ells l’arribada del Pare Noel o els Reis Mags.

T’imagines que el Pare Noel arriba a casa teva per entregar els regals als nens i nenes personalment? O que els Reis Mags de l’Orient li porten allò que ha demanat als patges reials?

 

Això és possible gràcies a l’Associació d’Artistes “Festas i Concert”? Una entitat que neix l’any 2004 al Fòrum de les Cultures.

A l’Associació hi ha actors, actrius, músics, mags, cantants, ballarins, showmans, que ofereixen animació a cases particulars, teatres, centres cívics, parcs… Per tant hi podeu trobar des del Pare Noel, fins als Reis Melcior.

La visita a cases particulars

La visita a domicilis particulars és molt personalitzada. És de 20 minuts, per no trencar la màgia que hi ha al voltant del personatge escollit. Es fan visites en català i en castellà a Barcelona i rodalia.

S’arriba al domicili i es posen els regals en un sac, amb l’ajuda i l’assessorament dels pares i mares. Amb mascareta, distancia i totes les mesures de seguretat!

Preu visita presencial: 90 euros

Durada: 20 minutsPare Noel i Rei Melcior també en línia?

Si, es fa una visita virtual  i es comuniquen amb els nens i nenes i li parlen de les seves classes a l’escola, el seu comportament i donen consells  sobre alimentació i responsabilitat amb el clima i els residus, el reciclatge, etc.

Preu: 60 euros

Durada: 20 minuts

Per a garantir el servei, es demana als pares que facin l’ingrés un dia abans de la visita.

🎅 Més informació als telèfons: 93 318 6782 de dilluns a dissabtes de 10 a 21 hores / 676 595 747 o bé al mail festasyconcert@gmail.com

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació