MUSEU PAU CASALS, AL VENDRELL

TANCAT PER REFORMES

Pau Casals, músic amant de la democràcia i la Pau

Visiteu el Museu Pau Casals per  conèixer la vida i l’obra d’aquest artista que molts coneixereu per la seva interpretació de “El cant dels ocells”, que ha esdevingut un símbol de pau i llibertat arreu del món.

Deia Pau Casals que la música pot contribuïr a fer un món millor!I així queda reflectit en el museu! on descobrirem que l’obra i la biografia de Pau Casals sintetitzen un compromís de la música amb la pau, la llibertat, la democràcia, la justícia i la defensa dels drets humans.

El Museu Pau Casals és el lloc  per conèixer el més gran violoncel·lista de tots els temps, un director d’orquestra entusiasta i, per sobre de tot, un amant sense condicionants de la música, la cultura i la pau.

 

museu pau casals

El museu es troba ubicat a  la casa d’estiueig que el músic es va fer construir davant la platja de Sant Salvador, al municipi del Vendrell, gaudeix de grans espais a  l’aire lliure ideals per gaudir amb els nens i nenes.

museu pau casals

La visita transcorre per disset sales amb àudioviduals i música que ens endinsen i ens apropen a l’obra i la  figura de Pau Casals d’una manera didàctica i atractiva.

museu pau casals

Durant diversos caps de setmana de l’any, el museu programa activitats especials per famílies.

 • Aquest estiu s’han programat visites guiades, visites teatralitzades i propostes musicals.
  Durant tots els diumenges de juliol i agost de 2020, el Museu Pau Casals ofereix la possibilitat de visitar el museu de la mà dels seus guies especialitzats.
 • Els divendres 24 de juliol i 7, 21 i 28 d’agost de 2020 al vespre, els visitants podran conèixer la història detallada de la casa de la mà d’en Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, en unes visites teatralitzades pensades per apropar al públic a la vida més quotidiana de Pau Casals.
 • A més a més, podreu gaudir del cicle Música als jardins.
 • Les activitats requeriran d’una reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades AQUÍ .

🔎 Consulteu les activitats programades AQUÍ

museu pau casals

El Museu Pau Casals és un establiment certificat amb el Segell de Turisme Familiar i  dona serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb infants.

➡ Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta i els menors acompanyats, entrada reduïda. Les famílies nombroses també tenen descomptes especials.

➡  Compra les entrades AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

Museu Pau Casals
Avinguda Palfuriana, 67 43880, Sant Salvador, Tarragona

Comarca:

Baix Penedès
Telèfon:
977 68 42 76
E-mail:
museu@paucasals.org
Web:
http://www.paucasals.org/ca/MUSEU-historia-i-missio/?#

Més informació

Horaris:

Hivern

 • Del 16 de setembre al 14 de juny
 • De dimarts a divendres de 10 a 14h i de 16 a 18h
 • Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19h
 • Diumenges i festius de 10 a 14h

Estiu

 • Del 15 de juny al 15 de setembre
 • De dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h
 • Diumenges i festius de 10 a 14h
➡ Tancat: tots els dilluns i els dies 1, 5 i 6 de gener, 25 i 26 de desembre i el 24 i 31 de desembre a  la tarda (16 a 18h)