ACTIVITATS AMB NENS I NENES A ARENYS DE MAR

El Tresor d’en Puntafí

Per a famílies amb infants d’edats compreses entre 8 i 12 anys

Arenys de Mar us proposa una visita en família tot visitant bonics racons d’Arenys de Mar a partir d’una audiogimcana divertida i entretinguda adreçada a les famílies amb infants de 8 a 12 anys i que us farà descobrir la vila d’Arenys: la seva història, la seva vinculació amb el mar i els oficis tradicionals de la població.

El punt de sortida és a la plaça de l’Ajuntament i caldrà que recolliu a l’Oficina de Turisme el Mapa del Tresor d’en Puntafí (consulteu horaris d’obertura).

Per poder fer l’audiogimcana també us caldrà el mòbil i uns auriculars per anar seguint les indicacions dels àudios que es podran descarregar amb codis QR que trobareu al plànol.

Idioma: català

 Us avancem un petit resum d’aquesta aventura:

La Rosina és una arenyenca xerraire i divertida que ens explicarà la història del tresor del pirata Puntafí, hem de seguir les seves recomanacions el mapa del tresor mentre ens explica la història d’Arenys de Mar i la seva vinculació amb el mar i els oficis tradicionals de la vila.

Famílies, sereu prou perspicaces per a descobrir quin va ser el veritable tresor d’en Puntafí? Per a trobar-lo, us caldrà seguir el mapa del tresor i escoltar les pistes que us anirà donant la Rosina.

 Més informació: https://visitarenys.com/el-tresor-den-puntafi/

Taller de minerals per a famílies

Des del Museu Mollfulleda de Mineralogía us proposem una activitat per compartir en familia, en la que podem aprendre molt i gaudir de l’experiència.

Saps quin mineral fem servir per fer un llàpis ? I que hi ha minerals que brillen a la foscor ? Saps qué és la radioactivitat ?

Us proposem una visita guiada al Museu Mollfulleda de Mineralogia i seguidament un taller per reconèixer els minerals on desenvoluparem les vostres habilitats com a científics i científiques. En el taller a través de l’experimentació arribarem a conclusions sobre els diferents exemplars de minerals, i us donarem un petit exemplar de mineral per començar la vostra col·lecció. Volem despertar la vostra curiositat i les ganes d’aprendre tant dels adults com dels infants.

  • La visita i el taller es farà en català i s’adreça a grups familiars: pares, mares, avis, àvies, nens,i nenes…
  • Cal reserva prèvia, els grups han de ser de com a màxim 8, l’edat dels menors ha de ser de 6 a 12 anys.
  • La durada aproximada de tota l’activitat és d’1 hora i mitja, el preu per persona és de 3,50 €.
  • Per a més informació podeu trucar al 937924444 o enviar un e-mail a museu@arenysdemar.cat
 

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Arenys de Mar

lloc

Oficina de Turisme d'Arenys de mar

Més informació

Horari Oficina de Turisme Arenys de Mar
  • De novembre a juny de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores.
Museu de Museu d'Arenys de mar
  • De dimarts a dissabte de 10 a 13 h.
  • Diumenges i festius d'11 a 13 h.