EXPOSICIÓ SOBRE MONET A BARCELONA

Exposició per conèixer l’obra de Monet

Exposició finalitzada

Claude Monet és el pare de l’Impressionisme, una vessant de l’art que buscava captar més enllà de les formes que veiem a simple vista, i volia plasmar la llum interior de tot allò que es veu, sobretot dels paisatges. La millor manera de visitar l’exposició de Monet és a través d’aquesta mostra temporal: una mirada immersiva, amb realitat virtual, pantalles de 1000m2 i projeccions de 360°.

Exposició de Monet

 

Gràcies a la dimensió de les pantalles i a les projeccions de 360°, admirar les obres d’aquest pintor pren un significat especial, ja que podem arribar de ben a prop i de manera molt més realista aquesta voluntat de plasmar la llum en les seves obres.

Al mig de les sales hi ha petites cadires per asseure’s i admirar la seva obra tanta estona com vulguem, i fins i tot el terra acaba formant part del quadre! Pels petits, també pot ser una gran aventura, ja que es converteixen en part de les obres de Monet.

Exposició de Monet

 

Fins i tot podem conèixer el traç del pintor. Com conformava els seus quadres des d’un petit dibuix fins a les pintures i fins a aconseguir l’objectiu de fer que les seves obres anessin més enllà del paper i dels objectes físics.

Exposició de Monet

➡ Pots comprar les entrades a l’exposició aquí: