UN MAR DE JOCS, LUDOTECA A DIAGONAL MAR

Un espai on submergir-te a la màgia i la immensitat del mar

Per a infants de 3 a 12 anys

Diagonal Mar i la Federació Catalana de Vela us conviden a conèixer la màgia i la immensitat del mar a través de “Un Mar de Jocs”, la nova ludoteca del centre comercial Diagonal Mar inspirada en la fauna i la flora i en la navegació.


PUBLICITATL’espai està pensat perquè els nens i nenes gaudeixin d’una experiència lúdica, educativa i inclusiva en la qual aprendran els valors socials i esportius -com són la igualtat, el respecte, la solidaritat i la companyonia-, a la vegada que coneixeran bones pràctiques per ser sostenibles en el seu dia a dia i per aprendre a respectar el medi ambient.

un mar de jocs

L’espai “Un Mar de Jocs” potencia la creativitat, la fantasia i la intel·ligència emocional gràcies al disseny de les sales amb colors i formes que recorden al mar, el vent, la sorra, el sol i la vela. Tots ells elements fets de materials que compleixen amb criteris de sostenibilitat com són la fusta, plàstics reciclats, veles, caps i suro, entre d’altres.

un mar de jocs

Amb l’objectiu que tots els nens i nenes siguin benvinguts i puguin participar d’aquesta experiència, Diagonal Mar ha adaptat totes les zones de la ludoteca a les persones amb diversitat funcional.

Horaris: La ludoteca estarà oberta de dilluns a divendres de les 17 a 20 hores i dissabtes i festius d’obertura de 12 a 14h i de 17 a 21h.

Adreça: Avinguda Diagonal, 3, 08019 Barcelona


PUBLICITAT