NOVAKID, ANGLÈS EN LÍNIA PER A INFANTS I JOVES DE 4 A 12 ANYS

Novakid, l’acadèmia especialitzada en l’anglès en línia per a infants i joves

Novakid és una empresa especialitzada en l’ensenyament d’anglès en línia per a infants i joves.

Aquesta acadèmia en línia amb presència internacional només fa un any i mig que és al nostre país, i ja compta amb més de 3.000 alumnes!

La seva metodologia combina l’aprenentatge de l’anglès amb la diversió i l’interès per les noves tecnologies. Això fa que sigui perfecte pels seus alumnes; els nadius digitals d’entre 4 i 12 anys.

 

 

 

Com funciona Novakid?

Les classes de Novakid tenen un objectiu ben clar; ensenyar els seus petits alumnes l’anglès alhora que fomenten la diversió.

Cada sessió té una durada d’uns 25 minuts en la qual els professors ensenyen els diferents temes del dia treballant el mètode TPR (resposta física total). Aquest nou mètode va més enllà de les diapositives o els recursos didàctics digitals, es tracta d’acompanyar l’aprenentatge amb expressions, moviments i emocions per tal de cridar l’atenció dels nens i nenes i convertir aquestes classes en línia en dinàmiques i divertides.

Les classes es realitzen dins d’una aula virtual on tots els materials i recursos són 100% digitals, i moltes de les classes fins i tot es fan amb recorreguts en realitat virtual! Una experiència totalment immersiva pels nens. A més a més, els petits estudiants compten amb un perfil personal on trobaran jocs per continuar perfeccionant el seu anglès i un arxiu amb les sessions per resoldre dubtes o per repassar les classes.

Pels pares i mares, tranquils! Perquè sempre podrem conèixer l’evolució dels nostres fills i filles amb informes regulars que repassen tant aquells temes que han assolit com a aquells altres que els hi cal repassar.

 

 

Un mètode que funciona

El mètode Novakid ha estat un èxit, i és que en només un any han crescut fins a un 500% els seus usuaris registrats. I quin és el perquè d’aquest èxit?

anglès en línia per a infants

 

  • Immersió lingüística. El fet que les classes siguin 100% en anglès amb professors que treballen també el moviment físic i recursos digitals cridaners pels nens fan que les classes d’anglès siguin totalment immersives pels alumnes i vulguin més.
  • Professors experimentats. Els professors tenen experiència i també compten amb certificacions internacionals que els avalen per tal d’ensenyar aquest idioma. A més a més, des de Novakid reben entrenaments i nous mètodes d’aprenentatge per anar innovant les classes.
  • Des dels conceptes simples fins als complexos. Un dels elements bàsics a l’hora d’ensenyar és el de començar pel més fàcil per acabar pels temes més complexos. Cada nen i nena té el seu ritme, i Novakid treballa per adaptar-se a ells.
  • Des de casa. Sense tràfic per arribar, sense haver d’agafar transport públic i facilitant els horaris, és un dels grans avantatges de Novakid.
  • Programes específics segons l’edat. Els nens i nenes han d’assolir diferents objectius segons l’edat i el seu nivell. Per això, els programes es creen i són classificats per professionals experimentats i parlants natius que també tenen en compte les necessitats dels nens segons la seva edat.
  • Nivell d’estudis CEFR. Les classes de Novakid es desenvolupen segons el Marc Comú Europeu de Referència o CEFR.

Tu esculls el nombre de sessions, horaris i professors, i Novakid s’encarrega que els teus fills i filles aprenguin anglès amb diversió i digitalització!

. 

MÉS INFORMACIÓ

Més informació