HOTEL BOUTIQUE JOU NATURE, PER GAUDIR EN FAMÍLIA

Viu una estada en família envoltat de natura

  • Caps de setmana de maig i juny de 2021 (de dissabte a diumenge)
  • Sant Joan, nit del 23 al 24 de juny de 2021
  • Estiu 2021, del 18 de juliol al 12 de setembre de 2021 (estades de diumenge a diumenge, de diumenge a dimecres i de dimecres a diumenge).

El Jou Nature és un hotel boutique familiar ubicat a Guardiola de Berguedà. Aquesta denominació “hotel boutique” indica que és un hotel que ofereix serveis i una atenció personalitzada i que té com a objectiu fer sentir als seus clients “com a casa” i que visquin una experiència única. I això ho aconsegueixen amb un tracte impecable, unes instal·lacions boniques i un entorn idíl·lic.

JOU NATURE

L’hotel, que pertany a Eix Estels, és un hotel on el luxe es respira i on hi ha una harmonia entre l’entorn, l’ambient i el servei exclusiu. Un hotel on es cuiden tots els detalls, des de la part exterior fins a les instal·lacions interiors.

JOU NATURE

El Jou Nature és un allotjament sostenible i eco-friendly i té el ferm compromís de respectar el medi ambient.

JOU NATURE

Ofereix 43 habitacions, totes amb bany privat i molt lluminoses.

JOU NATURE

Té una piscina coberta no climatitzada, oberta de maig a setembre.

JOU NATURE

I també compta amb 3 menjadors, 7 sales per fer diferents activitats, una ludoteca infantil i una biblioteca.

JOU NATURE

Als espais exteriors compta amb 2 llacs, natural per descobrir la fauna i flora i un llac privat per practicar esports aquàtics. També hi ha un camp de futbol, un bosc propi, instal·lacions d’aventura integrades a l’entorn, zones enjardinades i de pícnic, tirolines, i un parc infantil entre d’altres.

JOU NATURE

Activitats amb monitors/es

Hi ha activitats dinàmiques i de relaxació (incloses en el preu de l’estada) dirigides per monitors/es professionals. Hi ha una programació d’activitats al matí a la tarda i a la nit, per adults, joves, nenes/es que es poden fer junts o per separat i sempre de manera opcional.

JOU NATURE

Des del mateix hotel informen sobre les diferents activitats i sortides que es poden fer a prop com per exemple, rutes de senderisme, rutes en BTT, el Museu de les Mines de Cercs o el pantà de la Baells.

Una estada a el Jou nature és viure una estada de qualitat, que ajuda a la connexió familiar i on tot està en harmonia.

JOU NATURE

El Jou Nature ofereix un servei de bufet variat i saludable elaborat amb productes de temporada i alguns productes Bio i de proximitat. Per a la tranquil·litat de pares i mares la cuina està preparada per atendre dietes i intoleràncies alimentaries.

JOU NATURE

🛎️ Més informació AQUÍ

 




MÉS INFORMACIÓ

lloc

El Jou Nature
Ctra el jou s/n, 08694 Guardiola de Berguedà

Comarca:

Berguedà
Telèfon:
938 240 369
Web:
https://cutt.ly/5bBj87Z?#

Més informació

.
.
.
.