EMPHASIS HOTEL

Un hotel familiar amb encant

Emphasis és un hostal familiar en tots els aspectes, des de la propietat fins al tracte personal i la relació que s’estableix quan hom s’hi allotja. Un hotel per anar amb nens.

amb nens al berguedà

El primer que destaca al creuar el portal és un mural a la paret que dóna la benvinguda i resguarda la zona infantil.

hotels per anar amb nens

Aquesta comença sota les escales i s’allarga fins a la sala de descans a través d’una paret recoberta de pissarra, perquè fins i tot els més entremaliats puguin fer-ne de les seves sense perill.

Hi ha tot tipus de jocs per totes les edats, excepte electrònics. Està pensat com un espai on puguin interactuar, jugar entre ells i fer nous amics.


PUBLICITATLa zona infantil està semi-oberta a l’espai adult, on es pot gaudir d’una llar de foc i sofàs on acomodar-se i prendre quelcom mentre ells juguen.

hotels per sortir en família

Així doncs, permet mantenir un ull sobre els més petits, però amb la sensació d’estar en espais completament diversos.

Aquesta sala també té un accés al jardí, tancat, des d’on es poden gaudir d’unes vistes immillorables cap als Pirineus i ideal per gaudir d’una estona a la fresca tan bon punt el bon temps arriba.

A la planta baixa també s’hi troba el restaurant amb la cuina oberta.

hotels familiars al berguedà

Pels més encuriosits per com funciona una cuina o veure com es prepara el plat que han demanat, hem habilitat una barra dins la cuina per poder menjar a tocar de l’acció.

hotels per sortir amb nens

El tret més característic del restaurant és, no obstant, l’aposta pels productes de qualitat, de temporada i locals.

hotels per anar amb nens

En aquesta línia, Emphasis disposa del seu propi hort on cultiva moltes de les hortalisses que se serveixen i adapta les receptes i la carta a les diverses estacions.

El primer plat cadascú se’l pot fer a mida amb el bufet lliure, mentre el segon és a la carta i entre els diversos plats hi ha, també, opcions vegetarianes.

A l’hora d’anar a dormir hi ha 5 habitacions que poden ser dobles, triples o familiars.

hotels familiars, berguedà

Cadascuna ha estat moblada i decorada seguint paràmetres del Feng-Shui per la qual cosa tenen colors i distribucions completament diferents.

hotels familiars al berguedà

A més a més, cada habitació té un bany privat complet.

Activitats i tallers

La planta superior d’Emphasis és una àmplia sala per poder organitzar tot tipus de cursos i tallers. Se n’organitzen periòdicament a càrrec de l’hostal, com per exemple, la volta al món culinària amb plats típics d’un país diferent en cada ocasió. També ha acollit tallers de ioga o una trobada d’aficionats en astronomia. Es un espai funcional preparat per tot tipus d’usos, permetent acollir grups que desitgin fer una jornada d’activitats o un cap de setmana amb espais de trobada, allotjament i dietes.

Aquesta opció, de tota manera, no limita la possibilitat d’allotjar-se a Emphasis per lliure. Una de les opcions ideals per famílies és la visita a La Granja, amb transport d’anada i tornada inclòs. Durant aquesta activitat, els més menuts poden conèixer de primera mà tot tipus d’animals, de granja i d’altres molt més peculiars. Els poden tocar, els poden donar menjar i passar de veure’ls en imatges a tenir-los en directe entre les mans.


PUBLICITATDes de l’hostal també es s’ofereix assistència si es desitja fer una ruta a cavall, una opció fantàstica per gaudir de l’entorn des d’una perspectiva diferent. A més a més, Casserres es troba en una zona natural privilegiada, amb el Santuari de Queralt a pocs minuts en cotxe i nombroses rutes de senderisme per aficionats de tots els nivells. A més a més, les Fonts del Llobregat neixen uns quilòmetres més amunt, i el riu Llobregat ressegueix tota la zona. Una bona opció cultural és la Ruta de les Colònies, que passant per les diverses colònies industrials restaurades de la zona permet conèixer com funcionava la indústria tèxtil catalana i com era la vida en una colònia.

 

MÉS INFORMACIÓ

Hotel amb encant per anar amb nens

Lloc

Hotel Emphasis
Carrer de la Creu 61, Casserres (08693) Berguedà

Comarca:

Berguedà
Telèfon:
93 822 59 07
Mòbil:
639 313 852
E-mail:
emphasis@emphasiscasserres.com
Web:
http://emphasiscasserres.com/?#