FIRA DE SANT ISIDRE I MOSTRA D’ENTITATS A VILADECANS

Fira familiar a Viladecans

Dies 11 i 12 de maig de 2019

Viladecans acull la 49a edició de la Fira Sant Isidre, una fira de profundes arrels pageses i que any rere any ha crescut i ha innovat per oferir una gran experiència a les famílies.

Aquesta fira és una ocasió perfecta per gaudir de la ciutat i la seva cultura i tradició. Però també és una bona oportunitat per tastar plats amb productes de proximitat, aprendre i gaudir amb desenes de tallers i divertir-se amb les activitats que s’han preparat.

La fira s’ha pensat especialment per al públic infantil, oferint diverses activitats dedicades a ells, com tallers de cuina, pinta cares, tir amb fona o tallers de pirogravat, entre d’altres. A més, també s’ofereix un servei de ludoteca en el qual els infants de 3 a 6 anys tindran un espai especialment dissenyat per a ells on podran jugar i divertir-se.

Durant tot el cap de setmana de l’11 i 12 de maig, tothom que assisteixi a la fira trobarà un gran ambient i activitats de tota mena. Des de balls, exhibicions de gimnàstica artística o flamenc, taller de castells, o mostres de paneres artístiques.

Aquesta és la 49a edició d’una fira que uneix tradició, cultura i innovació. Va néixer per a realçar la pagesia de la localitat i la seva qualitat, i s’ha convertit en un dels esdeveniments més destacats del Baix Llobregat per a les famílies que busquen un pla complert per al cap de setmana.

➡ Mira tota la programació AQUÍ

 


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
11-05-2019
data fi
12-05-2019

lloc

Cúbic / Parc de la Marina, Viladecans.