FIRA DE LA CERÀMICA A ARGENTONA

Fang ceràmica i diversió familiar

  • Divendres 1 de juliol, de 17 a 22 hores
  • Dissabte 2 i diumenge 3 de juliol, de 10 a 14 i de 17 a 22 hores
  • Al pati de l’escola Riudemeia

Vine a la Fira de la ceràmica a Argenotna! Teniu ganes de participar en una gran trepitjada de fang o fer el vostre propi càntir amb terrissa?

fira de la ceràmica a argentona

Durant les dates de la fira, a plaça de l’Església es duran a terme activitats educatives, incloses demostracions de terrissa tradicional al torn i tallers de torn per als més petits. Els adults també podran gaudir de la ceràmica, participant al taller de ceràmica “rakú” que tindrà lloc dissabte al vespre.

A banda, s’han programat altres activitats com les visites guiades al Museu del Càntir a càrrec de Pere Pascual i les actuacions musicals a càrrec de l’associació Musicargentona. La fira es clourà, com és tradició, el diumenge al vespre amb la trepitjada de fang.

La fira tindrà França com a país convidat, amb una representació d’una desena de participants, que s’ubicaran en un espai exclusiu dins el recinte firal.

Precisament, seran 17 artistes francesos els protagonistes de l’exposició que tindrà lloc al Museu del Càntir, amb el títol “Ceràmica contemporània francesa. Artistes de la col·lecció Viviane S”. Aquest protagonisme quedarà reforçat per la mostra de cinema “Cineràmica 2022”, que estarà dedicada als artistes francesos presents a l’exposició.

A la zona d’activitats educatives de la plaça de l’Església s’hi podran veure demostracions de terrissa tradicional al torn, els més menuts podran participar als tallers de torn i fer la seva pròpia peça i els adults podran participar al taller de rakú.

 

Més informació i programació https://argilla.cat/

 MÉS INFORMACIÓ

Argentona amb nens

data inici
01-07-2022
data fi
03-07-2022

lloc

Argentona (Maresme)
Al pati de l'escola Riudemeia
Latitud i Longitud:
41.553164, 2.400847
Web:
https://argilla.cat/

Més informació