VISITA VEIGUES QUIN DELTA!, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Més de 200 hectàrees del Delta de l’Ebre al coneixement de la natura.

Descobriu l’essència del Delta en família. “La visita dels menuts” està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l’entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d’aquest espai mitjançant la descoberta d’aus fascinants i activitats tradicionals úniques al Delta.


PUBLICITATDescobriu l’essència del Delta en família.

MónNatura Delta de l’Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa Occidental.

Visita “Veigues quin Delta!”

Els dissabtes i diumenges a les 12 hores (català) i 16 hores (castellà)
De dilluns a divendres a les 11h (català)

La visita es pot fer de manera lliure o programada.

La visita completa a MónNatura Delta de l’Ebre “Veigues quin Delta!” dibuixa un circuit que passa per tots els espais que formen aquest equipament, el qual permet conèixer de prop el valor d’aquest territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat.

La visita a MónNatura Delta s’inicia a l’espai de recepció i serveis, on hi ha el punt d’informació i orientació i en el qual també es troba l’àrea de descans. Un cop passat aquest primer espai, la visita entra a la zona de les salines, on s’ha recreat un espai, a escala, per explicar què són les salines i quina finalitat tenen.

La visita continua cap a un dels punts principals de l’equipament, clau per entendre i interpretar la importància de la zona. Es tracta de l’Espai Delta, on quatre àmbits expositius, amb la tecnologia més avançada, permeten copsar l’essència del Delta amb els cinc sentits i comprendre millor què fa diferents aquestes terres i aquest entorn.

Al costat de l’Espai Delta s’hi troba el mirador 360º, per observar el vast territori del Delta i la població d’aus, en un edifici on també hi ha les aules taller, per al desenvolupament de les activitats pedagògiques. La visita continua per l’aguait, des d’on s’observa la fauna de les antigues Salines de Sant Antoni. D’aquí s’arriba a la zona de recuperació de les antigues basses de la piscifactoria, on es pot conèixer una de les espècies de peix més emblemàtiques de la zona, en perill d’extinció: el fartet i observar la vegetació salina.

La visita continua amb una zona expositiva que explica els arts de pesca tradicionals, molt a la vora de l’embarcador, lloc on el visitant que vulgui podrà gaudir de la navegació en pontona (barca típica i antiga del Delta de l’Ebre).

Podreu realitzar l’activitat de “Barques de perxar” de manera gratuïta, ja que està inclosa al preu de la visita al centre.

Més informació i reserves al 977 05 38 01 o info@monnaturadelta.com

Del 15 de juliol al 15 de setembre: De dilluns a diumenge a les 11:30h (en català) i els dissabtes i diumenges a les 16:30h (en castellà)

Preu: Adults 10€, joves/jubilats 9€ i nens 5€


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

MónNatura Delta de l’Ebre amb nens

Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870 Amposta - Montsià) Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.monnaturadelta.com/ca/home/portada?#

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.
CONEIX MÉS SOBRE MÓNNATURA DELTA DE L'EBRE