TEATRE PER A INFANTS, AL JOVE TEATRE REGINA

La princesa i el pèsol

  • Del 18 de març al 7 d’abril de 2023
  • Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores
  • Per a infants a partir de 5 anys

Teatre musical a Barcelona.

Per saber si una princesa ho és de debò i mereix casar-se amb el príncep, se la convidarà a dormir en un llit de sis matalassos, a sota dels quals, es col·locarà un pèsol. Si nota la molèstia d’aquell petit llegum serà, indubtablement, digna de matrimoni perquè la delicadesa és prova de sang reial, per distingir les pells dels nobles de les dels camperols o artesans, acostumats a treballar amb les mans i avesats a la duresa de l’entorn … Així mana la tradició, així resa la llegenda i així s’ha de fer… O no … Ja que els nostres protagonistes no pensen deixar que un petit llegum els marqui el destí.

La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort. I enmig de tot plegat, un príncep que s’enamora i una princesa que encara no sap que està a punt d’enamorar-se. I uns reis que busquen, però no troben, i un matrimoni que ja és escollit. O potser no? A palau, tot està per fer i tot és possible.

Durada: 65 minuts
Idioma: català

> Compra les entrades

  

El Llop ferotge

  • Dies 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de maig de 2023
  • Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores
  • Per a infants a partir de 3 anys

Teatre de titelles.

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

​La causa contra el llop ferotge és molt llarga, però en aquest judici explicarem els seus tres casos més importants: la dels contes populars “Les set cabretes”, “La Caputxeta vermella” i “Els tres porquets”.

Durada: 55 minuts

Espectacle en català.

> Compra les entrades

MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil

data inici
13-05-2022
data fi
28-05-2023

lloc

Jove Teatre Regina
C/ de Sèneca 22 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12

Més informació

> Compra les entrades

.