ESPECTACLES INFANTILS AL PETIT LICEU

Miralls, una experiència sensorial de connexió i proximitat

  • Dies 15 i 16 d’abril de 2023
  • A la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu
  • Per a infants a partir de 3 anys

L’espectacle compta amb una mezzosoprano, un guitarrista, un saxofonista-clarinetista, una ballarina i un ballarí. Aquests intèrprets donen vida a un espectacle que presenta un viatge de descoberta des del jo fins a la immensitat del món.

La selecció musical recull àries d’òpera conegudes, extractes instrumentals i alguna cançó popular.

La narrativa de l’espectacle s’estructura en quatre blocs amb elements escenogràfics propis. En interacció amb els ballarins, aquests elements capten l’atenció dels infants i els acompanyen en l’escolta de la música. Per exemple, s’ha disposat una gran tela per expressar el naixement i la descoberta d’un mateix, mentre que l’aparició dels miralls —un element que, d’altra banda, té un pes rellevant en el Gran Teatre del Liceu—, permet descobrir-nos i descobrir l’altre. L’escenografia juga amb altres elements com ara l’aigua, el foc, la terra i l’aire per marcar la relació amb l’entorn i la natura.

Petit liceu

Baixem per les Rambles i entrem al Liceu.  Canviem els sorolls de la ciutat per un espai que ens convida a tornar als nostres inicis.

Com sonava el món dins de l’úter matern? Quines són les primeres músiques que vam sentir? Com hem construït el món que ens envolta a través del so i del moviment?

Petit liceu

Miralls ens permet refer el camí des del descobriment del jo fins a la immensitat del món. Des de la trobada amb les diferències de l’altre fins a la presa de consciència que junts formem part d’un mateix tot.

A través de la música i la dansa, Miralls busca crear una experiència sensorial de connexió i proximitat amb els infants.

 

Miralls com a referent d’una experiència, Miralls com un dels espais emblemàtics del nostre Teatre.

Durada: 45 minuts

Preu únic: 15 euros

 
 

La nit de Sant Joan

  • Dies 29 i 30 d’abril de 2023
  • Recomanat a partir de 10 anys

Una coreografia que ens connecta amb el simbolisme del foc, la sardana, els castells o les figures del bestiari. Un espectacle de dansa on s’interpreta l’obra de Robert Gerhard Soirées de Barcelone

 

La barcarola

  • Dies 13, 14 i 20 de maig al Foyer
  • Per a infants de 3 a 8 anys

Una experiència musicovisual immersiva per als més petits al Foyer. Fragments seleccionats d’àries d’òpera molt coneguts, adaptats i curosament versionats per atraure el públic infantil. Un espectacle on la música els ajuda a mirar i la imatge els ajuda a escoltar, a través de projeccions i videocreacions.
MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Petit Liceu

data inici
15-04-2023
data fi
16-04-2023

lloc

Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3853900, 2.1606495
Web:
https://cutt.ly/kNxp3z7

Més informació