ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA

On és la fada alegria?

Dies 6, 13, 19 i 27 de juny de 2021 a les 12 hores

Una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.

ESPECTACLES INFANTILS A BARCELONA Acompanya’ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el qual coneixerà éssers màgics que l’ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment.

espectáculo infantil en

És una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran petits i grans.

La creació d’un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgia i sorpresa) contagia al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d’una noia que, d’entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d’aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

➡ Compra les entrades AQUÍ

 Màgia en família amb Gerard Borell

El mag-còmic Gerard Borrell presenta el seu espectacle per a petits i adults “Màgia en família”, un espectacle transgressor per gaudir en família.

El show trenca els estereotips de la màgia infantil, i demostra que es pot entretenir i fer riure a adults i petits al mateix temps.

És un espectacle per riure en família. La missió del mag català és que ningú s’avorreixi, que pares, fills, avis, néts, oncles, cosins, amics,  cangurs… Tots i totes ho  passin  igual  de  bé.

Hi ha humor, màgia, improvisació, sorpresa, il·lusionisme…

➡ Compra les entrades AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a infants a Barcelona

data inici
06-06-2021
data fi
27-06-2021

lloc

Aquitània Teatre, Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació