SNACKS DE VERDURES

Snacks de verdures de colors

Els snacks poden ser un complement perfecte per berenars i esmorzars, o fins i tot com a entrants a l’hora de menjar. Serveixen per a tot! I hi ha molts snacks que són bons i també saludables, com els snacks de verdures. Aquí us fem una llista d’aquests snacks.

Snacks de verdures

Snacks d’albergínia

Aquest tipus de receptes són molt fàcils de fer. Només necessitem albergínia, sal, oli i pebre. Comencem tallant l’albergínia en rodanxes i passant-li una tovallola de paper per treure l’excés d’aigua. Aboquem una mica d’oli i salpebrem al gust. Després, deixem al forn les rodanxes ben separades durant 15 minuts, girant-les al cap de 7 minuts perquè es facin pels dos costats. Traiem del forn i esperem que es refredin.

Snacks de verdures

 

Snack de carabassa

Pelem i traiem les llavors de la carabassa i anem tallant en rodanxes fines. Incorporem una mica d’oli i salpebrem al gust. També podem utilitzar altres espècies com el curri. Ho deixem al forn uns 20 minuts, girant les rodanxes a la meitat, traiem i esperem que es refredi.

Snacks de verdures

 

Snacks de remolatxa

Fins i tot la remolatxa és un bon ingredient per fer snacks. A més a més, en aquest cas obtindrem snacks amb un gust entre dolç i salat, molt bons! Fem el mateix que amb les albergínies i la carabassa: pelem i tallem en rodanxes, salpebrem i al forn durant 15 minuts. En aquest cas, una mica de vinagre una vegada estiguin fets pot ser una bona idea per a un contrast bo.

Snacks de verdures➡ Mira com fer xips de carabassó AQUÍ

xips-de-carbasso-i-carbasso-arrebossat