SAQUETS FARCITS PER FER AMB ELS NENS

Saquets farcits, aperitius pels nens

Els saquets farcits són uns entrants elegants i fàcils per fer, i a més, només cal imaginació! Perquè hi podem posar tots els ingredients que ens vinguin de gust, o fins i tot fer un munt de saquets farcits variats. Aquí us donem unes quantes idees per fer els millors saquets farcits.

saquets farcits

Per a fer els saquets farcits

Comencem pels saquets! Són un dels entrants més fàcils del món, ja que només hi necessitem 8 làmines de pasta tall per tal que ens surtin suficients saquets farcits per a quatre persones.

Agrupem les làmines de dues en dues, per cada parell de làmines les fiquem una al damunt de l’altra i les pintem amb una mica de mantega. Després, tallem aquestes làmines en quatre trossos rectangulars.
Quan tinguem tots els trossos, a dins hem de ficar el farcit per després tancar els saquets d’un en un. Per tancar-los comencem doblegant la part més estreta i després la més ampla. Per acabar de tancar els saquets farcits podem ajudar-nos d’un petit fil o d’algun altre ingredient comestible com cibulet.

Després pintem un altre cop amb una mica de mantega i els deixem al forn durant 10 minuts a 180ºC.

 

5 idees de farcits pels saquets

Saquets farcits de formatge de cabra i mel

Necessitem 320 gr. de formatge de cabra i 4 culleradetes i mitja de mel. Per fer aquest farcit només hem de barrejar bé aquests dos ingredients i després farcir els saquets amb això. Un consell per tal de remenar-ho tot millor és introduir la mel al microones per desfer-la una mica i abocar-la al formatge de cabra per començar a barrejar.

 

Saquets farcits de pera i formatge

Necessitem dues peres i uns 300 gr. de formatge. Pelem les peres i les tallem en trossets petitets en forma de quadrats. A continuació incorporem el formatge, que pot ser formatge fresc o d’algun altre tipus com la mozzarella, i barregem bé.

 

Saquets farcits de pernil dolç i formatge

Per fer aquest farcit necessitem 175 gr. de formatge ratllat i 175 gr. de pernil dolç. Tallem el pernil dolç en tires finetes i ho barregem amb el formatge. Per tal de que quedin ben integrats podem utilitzar una miqueta de mantega. Una vegada estigui la barreja, ja tenim el farcit.

Saquets farcits de sobrassada

En aquest cas ens poden quedar uns saquets una mica més petits, ja que la sobrassada té un gust més fort i és recomanable no ficar-hi tant. Necessitem uns 200 gr. de sobrassada que fins i tot podem complementar amb un formatge suau. Ho barregem i ja podem farcir els saquets.

 

Saquets farcits de poma i canyella

I una recepta ben dolça! Que pot servir tant per postres com per entrants. Necessitem uns 320 gr. de pomes i canyella. Pelem i tallem les pomes en trossets quadrats. Escalfem una mica de mantega i hi aboquem la canyella. A continuació ho barregem amb la poma i ja estarà llest.
➡ Mira com fer secrets de pernil AQUÍ

secrets-de-pernil