QUINA ÉS LA MILLOR EDAT PER PORTAR ELS NENS AL CINEMA?

portar els nens al cinema

A quina edat podem anar al cinema amb els nens?

Aquesta és potser una de les preguntes que els pares i mares més es fan quan els seus fills comencen a créixer, perquè a qui no li agrada anar al cinema? I més quan volem gaudir del moment amb els més petits.


PUBLICITATPerò per portar els nens al cinema primer hem de comprovar que estan preparats per anar-hi i seguir uns quants consells per fer-ho més fàcil. I sobretot per gaudir realment de l’experiència!

LA MILLOR EDAT PER PORTAR ELS NENS AL CINEMA

  1. No hi ha una edat concreta per portar els nens al cinema, més o menys ronda els 3 o 4 anys perquè és l’edat on els nens definitivament deixen de necessitar bolquers. Aquest punt és important, ja que pot ser incòmode pels més petits. El millor és esperar al fet que deixin de portar bolquers i puguin aguantar una mica.
  2. Fer una prova abans d’anar-hi. Podem deixar l’habitació totalment a les fosques i posar una pel·lícula amb el soroll una mica fort. Això sobretot és per conèixer si el nostre fill o filla pot tenir por o per saber si  li agrada.
  3. Podem començar anant a cinemes especials on es combina espectacle i pel·lícula. Així els nens no només s’asseuen i miren, sinó que també participen fent palmes, saltant, cantant… I s’ho passen molt més bé!
  4. Seleccionar una pel·lícula adequada a l’edat i gustos dels nostres fills. Hem de començar pels dibuixos animats que més els agradin.  Que tinguin cançons i molts colors per mantenir l’atenció dels petits. D’altra banda, evitar pel·lícules on l’argument potser conté escenes que els poden fer una mica de por.
  5. Planejar molt bé el dia i el moment, que els nens ja vagin menjats perquè no sentin fam una vegada començada la pel·lícula. Escollir també una hora on no hi hagi tanta gent a les sales.
  6. Si els nens es cansen i volen marxar, no passa res! No els hem d’obligar, ja que al cap i a la fi el cinema ha de ser una bona experiència per a ells.

 

➡  Consells perquè els fills utilitzin la tecnologia d’una forma responsable AQUÍ


PUBLICITATEscrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.