QUÈ NECESSITEM PER ANAR A LA PLATJA AMB NENS PETITS?

Consells per anar a la platja amb nens petits

Ja està aquí l’estiu! I, per tant, comencen els llargs dies amb altes temperatures en els que necessitem remullar-nos una mica, sobretot amb els més petits!


PUBLICITATLa platja és una de les alternatives perfectes per a una tarda de calor, però hem de tenir en compte alguns consells a l’hora d’anar a la platja amb nens petits. Per això, des de Sortir amb nens, et donem els 10 més importants.

anar a la platja amb nens petits

  1. Protecció solar. Posar-se crema de sol és el primer punt que hem de tenir en compte quan anem a la platja amb nens petits. Si pels adults ja és perillós exposar-se durant hores, pels nens encara és més greu! La seva pell és més delicada i, per tant, necessita més grau de protecció. El millor és posar-los una crema adequada per nens i pel tipus de pell que tinguin. I sobretot, anar aplicant la crema cada 2 hores.
  2. Protegir el cap. Al cap no hi podem ficar crema, però això no vol dir que no necessiti protecció, tot el contrari. Si exposem als nens durant moltes hores al sol sense res que protegeixi el seu cap els hi pot donar una insolació. Per això, és molt important que portin una gorreta per tal que no els hi doni el sol.
  3. Protecció per als ulls. També hem de tenir cura dels ulls, ja que són molt delicats i els raigs de sol poden afectar a la visió. Podem emportar-nos unes ulleres de sol amb lents de vidre adequades i de qualitat, en cas contrari podem perjudicar més que ajudar.
  4. Molta aigua. Cal estar molt hidratats si passem tantes hores al sol! I millor si l’aigua està ben fresqueta. Perquè es conservi així podem emportar-nos una nevera portàtil o bé deixar l’ampolla d’aigua al congelador durant tota la nit perquè estigui freda durant tot el dia de platja.
  5. Aliments com la fruita. Si esmorzem o dinem a la platja no hem d’emportar-nos menjars grassos o molt pesats. Millor si és lleuger, com la fruita. Perquè a més de menjar continuem hidratant als petits. Fins i tot podem combinar moltes fruites! Una macedònia pel dia de platja.
  6. Portar joguines: cubs i les pales de sorra. Els nens han de gaudir de la platja, i per això hem de jugar amb ells. Un dels clàssics és fer castells de sorra amb l’ajuda dels cubs i les pales, que no poden faltar en aquestes sortides. Als nens els hi encanta!
  7. Jugar a jocs a la vora de la mar. Jugar a la pilota, a les raquetes o pales de fusta, tot és bona opció per passar una bona estona amb els nens!
  8. Piscines de plàstic per als nadons. Si anem amb nadons, el millor és portar piscines petites de plàstic per no haver de banyar-nos a l’aigua del mar. No perquè sigui dolenta, tot el contrari! Però potser al principi li fa una mica de por i necessita acostumar-se primer a banyar-se en un lloc més tranquil, sense ones o sense que hi hagi gent.
  9. Escollir un lloc tranquil. Això és molt important! Si podem escollir una platja o un espai una mica més tranquil, molt millor. A l’hora de vigilar als nens és més fàcil fer-ho en llocs on no hi ha massa gent. A més a més, hi ha menys perills i és més còmode per poder relaxar-se una mica.
  10. Anar amb compte amb les hores. El primer de tot és evitar les hores on hi ha més sol, és a dir, al migdia, ja que és més perillós pels raigs del sol. Però també és important que no passem massa hores a la platja.

Ara només toca gaudir del dia de platja!

Nadons a la piscina. Mira els beneficis AQUÍ


PUBLICITAT