KUMON, ALUMNES MÉS INTEL·LIGENTS

Kumon, alumnes més intel·ligents

Comença la tornada a l’escola! Professors i famílies es preparen per afrontar un nou curs escolar i, cada vegada amb més assiduïtat, busquen mètodes educatius diferents que resultin més eficaços per afrontar els veritables reptes de la societat del futur. Els nens d’avui han de desenvolupar encara més les seves habilitats d’aprenentatge, ser més creatius i superar-se constantment. En definitiva, han d’aprendre a ser encara més intel·ligents per adaptar-se a allò que els ofereixi la vida.

KUMON, ALUMNES MÉS INTEL·LIGENTS

Un dels mètodes més innovadors i pioners en el camp de l’educació és Kumon. El va idear el professor Toru Kumon fa més de 60 anys, a Osaka (Japó), i actualment és l’empresa educativa més gran del món: compta amb més de 25.000 centres repartits en 50 països i imparteix formació a 4.400.000 alumnes.

Al contrari de molts mètodes d’aprenentatge basats en el currículum escolar, el mètode Kumon planteja un sistema d’aprenentatge centrat en l’alumne. Amb Kumon, tots els nens, sense excepció, desenvolupen les habilitats i capacitats que els permetran superar el seu nivell escolar i aprendre conceptes totalment nous amb la màxima eficàcia i per si mateixos. D’aquesta manera aprenen a ser autodidactes.

Per Kumon el concepte d’intel·ligència està basat precisament en la capacitat de cada alumne per a aprendre per si mateix: un alumne intel·ligent és capaç d’absorbir immediatament el contingut que estudia, d’aplicar-lo immediatament als continguts nous, de trobar la forma més eficient d’obtenir la resposta, etc. Es tracta, en definitiva, d’aconseguir que els alumnes aconsegueixin el màxim aprenentatge en el menor temps possible.

Maribel Martin de Rosales, directora de Desenvolupament i RP de Kumon Espanya, ho explica així: “El nostre objectiu és descobrir l’enorme potencial que tenen tots els alumnes, sigui quina sigui la seva edat i la seva capacitat, i facilitar-los un camí amb el que puguin desenvolupar-lo al màxim. Amb el mètode Kumon, els donem l’oportunitat d’aprendre començant en el seu nivell ideal i d’avançar al seu propi ritme, de manera que construeixen les capacitats, la confiança i la motivació necessàries per a aprendre per si mateixos, i fins i tot superen el seu nivell escolar”.

Busca el teu centre Kumon més proper a www.kumon.es Fins al 31 d’octubre de 2018 pots provar 15 dies gratis i sense compromís.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

➡ Busca el teu centre Kumon més proper a www.kumon.es Fins al 31 d'octubre de 2018 pots provar 15 dies gratis i sense compromís.