CASALS I CURSOS NÀUTICS PER A NENS I NENES

Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé!

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes. Arriba l’estiu i, per als pares i mares de Catalunya, torna la difícil tasca de mullar-se i decidir les activitats d’estiu que els seus fills i filles faran. I quina .millor manera de mullar-se, i no fer aigües en l’intent, que practicar l’esport de la vela. Apunta’ls a Escola de vela per a nens i nenes

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Les més de 70 Escoles de Vela reconegudes per la Federació vetllaran perquè es compleixen totes les mesures, pautes i recomanacions de seguretat i higiene perquè els infants i joves gaudeixin amb total tranquil·litat d’un esport que connecta amb la natura i que, a més a més de formar navegants, educa persones.

Els alumnes aprendran els conceptes bàsics de la navegació com són els vents, la propulsió, els diferents rumbs, les parts de l’embarcació, fer nusos mariners, el trimatge les veles… i, també es formaran adquirint hàbits saludables i valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar com són la igualtat, la confiança en un mateix, el respecte al medi ambient, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia.

 

I ho faran gràcies a un gran equip de tècnics acreditats amb titulacions oficial del departament d’Educació de la Generalitat i a una actualitzada i pionera metodologia, desenvolupada per l’Escola Catalana de Vela, on l’eix vertebral de tota la formació és que l’alumnat se senti involucrat aprenent perquè la diversió i l’aprenentatge vagin plegats.

Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé navegant!

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Troba l’escola de vela més propera al teu municipi  AQUÍ

Casals

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Els més petits de la casa s’ho passaran la mar de bé als diferents casals que organitzen les escoles de la vela catalana. Una activitat ideal perquè aprenguin a navegar, s’endinsin en la cultura de mar i aprenguin a gaudir i respectar el medi ambient i marí.

Aprofitaran les seves vacances escolars per iniciar-se en el món de la vela, passar-s’ho bé, fer amics i aprendre tots els valors implícits a l’esport de la vela.

Més informació AQUÍ

Cursos

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Si vols aprendre a navegar, fes-ho amb una de les escoles reconegudes per l’Escola Catalana de Vela: entitat, gestionada per la Federació Catalana de Vela que integra una xarxa amb més de 70 escoles que promou i facilita l’aprenentatge o millora de la navegació, assegurant una òptima qualitat d’ensenyament per a tots els nivells i persones.

Les escoles de vela de Catalunya t’ofereixen la possibilitat d’aprendre a navegar en diferents modalitats: vela lleugera, creuer, patí català, windsurf, kitesurf o catamarà.

Més informació AQUÍ

Tastet de mar

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Tens ganes de gaudir de la navegació, però no tens experiència? No pateixis, el “Tastet de mar” és la millor opció perquè frueixis en primera persona i de la mà dels millors tècnics de l’experiència de navegar.

Es tracta de fer sortides curtes on el monitor et farà una breu explicació dels principis bàsics i on podràs gaudir de les sensacions de navegar a vela.

Més informació AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació