VISITES A MÓNNATURA DELTA

Més de 200 hectàrees del Delta de l’Ebre al coneixement de la natura.

Descobriu l’essència del Delta en família. Vine a Mónnatura Delta!

MónNatura Delta de l’Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa Occidental.

Mónnatura Delta

La terra i l’aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques.


La visita dels menuts: Descobriu l’essència del Delta en família

Caps de setmana, ponts i festius a les 10.30 hores

Aquesta visita familiar està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l’entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d’aquest espai.

Mónnatura Delta

Coneixerem la història del pirata de les salines EicTu XicMano, veurem aus fascinants com els flamencs

i practicarem activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre com tirar el rall o navegar amb pontona.

Barques de perxar. La navegació tradicional

Al costat de l’embarcador hi ha la zona lúdica de perxar. Es tracta d’aprendre un dels mètodes de navegació tradicionals, amb una barca típica per a aigües de poca profunditat.

Les pontones són les barques de perxar típiques i tradicionals del delta de l’Ebre. Antigament, els desplaçaments pel Delta es feien amb pontones en les aigües poc profundes, com aiguamolls, llacunes i canals. Les pontones es feien servir per caçar i pescar, ja que permetien navegar sense fer soroll i apropar-se a llocs d’accés complicat.

La perxa és el sistema de propulsió que s’utilitza per navegar. Es tracta d’un bastó de fusta de més de tres metres de llarg, bifurcat en l’extrem inferior, amb el qual els perxadors experimentats fan avançar i girar l’embarcació, mitjançant la seva força i la seva destresa.

Amb aquesta activitat es podrà aprendre la tècnica de navegar típica d’un paisatge com el de les llacunes del Delta.

Preu: Adults 10€ i nens (de 5 a 12 anys) 5€

Durada de l’activitat: 1h 30 min.

➡️ Més informació AQUÍ

.
 

Visita guiada MónNatura Delta: Visita guiada al centre acompanyats d’un guia local

Caps de setmana, pnts i festius a les 12 h (català) i a les 16 h (castellà).

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Visita guiada completa a MónNatura Delta de l’Ebre fent un circuit per tots els espais del centre. Un guia de la zona ens acompanyarà per conèixer de ben a prop el valor d’aquest territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat. També podrem gaudir de la divertida experiència de les barques de perxar.

Preu: 10€ adult

5€ nen de 5 a 12 anys

➡️ Més informació AQUÍ


 

Activitats d’estiu

Contalles del Delta

Dies a concretar

Visita teatralitzada on un personatge errant ens parlarà de la gent, del paisatge i la gastronomia del Delta, De la mà del seu relat, coneixerem la historia del delta i el tarannà dels seus habitants, per acabar gaudint de la màgia de la posta de sol amb una copa de vi.

Contalles del delta

El Delta de l’Ebre és un territori molt especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet, el moment en el qual el paisatge es transforma i es tenyeix amb els colors de la posta de sol.

A MónNatura podem contemplar aquest espectacle des d’una posició privilegiada, des del Mirador 360 º, a tocar de la Llacuna de la Tancada, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià.

Es tracta d’una experiència creada especialment per gaudir d’aquest moment. Amb “Contalles del Delta”, un personatge errant ens parlarà de la gent, el paisatge i la gastronomia del Delta. De la mà del seu relat, tastareu diferents plats i productes gastronòmics que són fruit d’aquest territori, per acabar gaudint de la màgia de la posta de sol des del terrat de la casa dels senyors.

Activitat subjecta a condicions meteorològiques.

Consulteu els horaris ja que poden variar en funció de la posta de sol.

Durada: 1 hora i 30 minuts

➡  Més informació AQUÍ

Més informació i reserves al 977 05 38 01 o info@monnaturadelta.com

 

Tardets de música al mirador 360º

Dies a concretar

Música en directe al terrat del Mirador 360º mentre observem i gaudim dels flamencs, la bassa, el mar i l’entorn del Delta. Serà un moment especial en un lloc màgic.

Activitat gratuïta amb l’entrada del centre. Cal reserva prèvia.

➡  Més informació AQUÍ

Més informació i reserves al 977 05 38 01 o info@monnaturadelta.com

 


MÉS INFORMACIÓ

MónNatura Delta de l’Ebre amb nens

Llacuna de La Tancada - Carretera del Poblenou del Delta a les Salines (43870 Amposta - Montsià) Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.monnaturadelta.com/ca/home/portada

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.
  • L’entrada es troba a mà esquerra.
  • Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.
🔎  Descobreix els tallers familiars de Mónnatura Delta AQUÍ
MonNatura Delta tallers