VIDEOTRUCADES AMB ELS REIS I EL PARE NOEL, AMB LA CARTA MÀGICA

Una trucada màgica!

  • 20% de descompte en les videotrucades. Aplicar el codi “sortirambnens” en el moment de la compra.

Imagina la cara dels teus infants si el Pare Noel, els Reis Mags de l’Orient o la Mare Natura els fan una videotrucada per parlar amb ells, preguntar quins són els seus desitjos i quins regals volen aquest Nadal, per veure com han crescut, i donar algun consell perquè aquest any es portin molt bé!

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

Al web de La carta màgica on line ofereixen aquest servei per connectar nens i nenes amb la màgia de Nadal. Aquest any, que sota la pandèmia de la Covid-19 tot és més complicat, ens estalviarem anar a portar la carta als Reis Mags i seran ells qui vindran en línia a casa nostra per parlar amb els nens i nenes.

Sota el lema de “No m’escriguis, digues-m’ho” a la carta màgica, els nens s’il·lusionaran i viuran una màgia única aquest Nadal.

Amb una trucada de vídeo personalitzada, els petits de casa podran gaudir com sempre han fet, dels personatges nadalencs, que cada any ens visiten per omplir-nos de màgia, il·lusió i esperança.

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

El procediment és molt fàcil: Heu d’escollir amb qui volen parlar els vostres infants, trieu el dia i hora i demaneu hora per fer la trucada AQUÍ.

Podeu escollir diferents idiomes: català, castellà i anglès! I també llenguatge de signes LSC!

El web “lacartamagica.online” va iniciar el seu servei de videotrucades amb San Francisco (Califòrnia) on el Pare Noel va parlar amb els fills d’una família catalana que per les restriccions, no poden estar a Barcelona aquest Nadal.

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

Aquest any regala màgia, il·lusió i felicitat. Compra una videotrucada i gaudeix del somriure dels teus petis i petites. Seran ells qui demanaran en directe al seu Rei preferit, al Pare Noel o a la Mare Natura, els regals que volen d’una manera segura i emotiva!

Per a més informació escriu un mail a  hola@lacartamagica.online o truca als telèfons 636 51 77 51 /629 33 68 20.
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

🎅 Reserva el teu dia i hora. No esperis més! Aquest any els nens i nenes tindran un regal molt especial per avançat, i vosaltres també! Reserva ara AQUÍ.

.