VIDEOTRUCADES AMB ELS REIS I EL PARE NOEL, AMB LA CARTA MÀGICA

Una trucada màgica!

Imagina la cara dels teus infants si el Pare Noel, els Reis Mags de l’Orient o la Mare Noel els fan una videotrucada per parlar amb ells, preguntar quins són els seus desitjos i quins regals volen aquest Nadal, per veure com han crescut, i donar algun consell perquè aquest any es portin molt bé!

Al web de La carta màgica on line ofereixen aquest servei per connectar nens i nenes amb la màgia de Nadal. I fer que els nens i nenes demanin els regals directament.

Sota el lema de “No m’escriguis, digues-m’ho” a la carta màgica, els nens s’il·lusionaran i viuran una màgia única aquest Nadal.

Amb una trucada de vídeo personalitzada, els petits de casa podran gaudir com sempre han fet, dels personatges nadalencs, que cada any ens visiten per omplir-nos de màgia, il·lusió i esperança.

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

 

Amb el Pare Noel..

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

I aquest any també trobareu la Mare Noel!

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

El procediment és molt fàcil: Heu d’escollir amb qui volen parlar els vostres infants, trieu el dia i hora i demaneu hora per fer la trucada AQUÍ.

Podeu escollir diferents idiomes: català, castellà i anglès! I també llenguatge de signes LSC!

El web “lacartamagica.online” va iniciar el seu servei de videotrucades amb San Francisco (Califòrnia) on el Pare Noel va parlar amb els fills d’una família catalana que per les restriccions de la Covid-19, no podien estar a Barcelona per Nadal.

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

Aquest any regala màgia, il·lusió i felicitat. Compra una videotrucada i gaudeix del somriure dels teus petis i petites. Seran ells/es qui demanaran en directe al seu Rei preferit, al Pare Noel o a la Mare Noel, els regals que volen d’una manera segura i emotiva!

Videotrucades amb els Reis i el Pare Noel

La Carta màgica solidària

Ara pots col·laborar amb La Carta Màgica apadrinant una videotrucada solidària. Amb la teva aportació ofereixes un “bocinet” de màgia, il·lusió i esperança a la mainada més desfavorida.

Reserva una videotrucada, és el millor regal que pot rebre la mainada!

La Carta Màgica és una associació sense ànim de lucre, que ofereix als infants del món, videotrucades personalitzades i interactives per whatsapp dels personatges de la família Noel i dels Reis d’Orient.

També podeu fer un donatiu solidari per a fer arribar la màgia a tots els nens i nenes. Podeu fer un Donatiu de Videotrucada Solidària fent un Pagament amb Targeta o per Bizum al telèfon 629336820.


Roser Capdevila i Valls, il·lustradora catalana, coneguda per ser la mare de “Les tres bessones”, sensible amb el nostre objectiu, obsequia amb una estampació digital firmada, que serà sortejada entre les persones que col·laborin adquirint videotrucades solidàries de La Carta Màgica Associació.

Per a més informació escriu un mail a  hola@lacartamagica.online o truca als telèfons 722 28 15 00 – 629 336 820
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

🎅 Reserva el teu dia i hora. No esperis més! Aquest any els nens i nenes tindran un regal molt especial per avançat, i vosaltres també! Reserva ara AQUÍ.

.