VACANCES EN FAMÍLIA 2018

Vacances en família. Temporada 2018. Primera convocatòria

Per a famílies catalanes amb fills de 0 a 17 anys
Inscripcions fins al 5 de febrer de 2018 a les 12 del migdia

El Programa “Vacances en família” ofereix 68 estades des de 2 a 7 nits en 31 albergs de Catalunya aquest 2018 per a totes les famílies amb fills menors de 18 anys per potenciar el lleure familiar i la convivència.

Les estades, de 2, 3, 4 i 7 nits es reparteixen entre la Setmana Santa, l’estiu, els diversos ponts al llarg de l’any i els caps de setmana des del mes de març de 2018 fins al de febrer de 2019.

vacances en familia 2018

Podràs fer una escapada i gaudir de la família a uns preus molt econòmics i amb tots els serveis. El programa inclou l’allotjament, esmorzar, dinar i sopar. I es fan menús adaptats per a persones que tenen intoleràncies alimentàries.

 Les estades es complementen amb activitats i espectacles (descoberta de l’entorn natural i cultural, animació musical i tallers de manualitats, entre d’altres) en els torns de més de dues nits, amb l’objectiu de compartir i aprendre a través del lleure.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural. També s’incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure.

Per segon any, les persones majors de 65 anys, membres de la família sol·licitant, podran participar a les vacances familiars, amb l’objectiu de facilitar les relacions intergeneracionals en el sí de les famílies, a part de posar en valor el temps que comparteixen pares i fills. D’aquesta manera, els majors de 65 anys gaudiran d’un descompte sobre el preu del programa.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Preinscripcions obertes fins el 5 de febrer

Les famílies interessades poden preinscriure’s a la iniciativa a través del web del programa fins el proper 5 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 7 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 27,85 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció. D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals tenen un 10% de descompte en tots els serveis. Un total de 427 famílies monoparentals i 1.228 nombroses es van beneficiar d’aquesta reducció en l’edició passada del programa.

Equipaments

Les habitacions tenen llliteres i algunes d’elles tenen el bany dins. I també hi ha habitacions reservades per a persones amb la mobilitat reduïda.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs estàn dotats de sales de jocs, i sales on podrem descansar, jugar en família a jocs de taula o mirar un pel·lícula.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs es troben ubicats en indrets d’alt interès turístic i cultural. Serveixen com a campament base per fer excursions i sortides en família. Des dels albergs es facilita tota la informació turística de la zona. L’objectiu de “Vacances en família” és fer que les famílies comparteixin el seu temps d’oci i augmentin els seus lligams afectius, en un entorn bonic on no s’hagi de pensar en fer ell dinar o el sopar o les tasques de la casa.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

MÉS INFORMACIÓ

Vacances en família-Primera Convocatòria

Més informació

Procés d’inscripció
  • Les famílies interessades es poden preinscriure des del 22 de maig fins al 5 de febrer de 2018 a les 12h al web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia.
  • Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que servirà de referència per assignar definitivament les places.
  • Aquest sorteig es farà a la seu de Loto Catalunya el dia 7 de febrer de 2018.
  • Publicació del sorteig: 9 de febrer a partir de les 12 hores.