VACANCES EN FAMÍLIA 2017-SEGONA CONVOCATÒRIA

Vacances en família. Segona convocatòria. Temporada 2017

Per a famílies catalanes amb fills de 0 a 17 anys
Inscripcions del 22 de maig fins al 12 de juny de 2017 a les 12 del migdia

La segona convocatòria del Programa “Vacances en família” et permet sortir amb els nens des de finals d’estiu, i escollir ponts, caps de setmana o fins i tot una setmana sencera de setembre de 2017 a febrer del 2018.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Podràs fer una escapada i gaudir de la família a uns preus molt econòmics i amb tots els serveis. El programa inclou l’allotjament, esmorzar, dinar i sopar. I es fan menús adaptats per a persones que tenen intoleràncies alimentàries.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert el període de preinscripcions per participar a la segona convocatòria del programa “Vacances en família”. En aquesta segona convocatòria de la tretzena edició s’ofereix un total de 24.325 places per a un total de 4.711 famílies amb fills menors de 18 anys (el qual suposa un increment del 8,40% vers l’any anterior).

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural. També s’incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure. Per això s’han programat activitats i espectacles (titelles, màgia, pallassos, ioga en família, activitats de descoberta de l’entorn i la natura, cants, balls i tallers de manualitats, entre d’altres) en els torns de més de dues nits.

Novetat

Per primera vegada les persones majors de 65 anys, membres de la família sol·licitant, podran participar a les vacances familiars, amb l’objectiu de facilitar les relacions intergeneracionals en el sí de les famílies, a part de posar en valor el temps que comparteixen pares i fills. D’aquesta manera, els majors de 65 anys gaudiran d’un 50% de descompte sobre el preu del programa.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Més avantatges

En aquesta 2a convocatòria s’amplia el ventall d’avantatges oferint un 15% de reducció (reducció aplicable als torns de “Vacances en família – en 2a convocatòria) en l’import total de la reserva per aquelles famílies amb infants a càrrec amb grau de dependència i/o discapacitat reconegut en el moment de tramitar la preinscripció (només a les estades que es realitzen en els albergs gestionats per l’Agència Catalana de la Joventut que disposen d’habitacions amb bany).

Nou alberg

En aquesta segona convocatòria s’afegeix a l’oferta, un nou alberg: l’Alberg Mas Pagès a Sant Esteve de Guialbes, a la comarca Pla de l’Estany.

Els preus

El preu del programa per aquest any 2017 s’ha congelat, i és de:
Tarifa general: 26,90 euros per persona i nit.
Tarifa especial: 28,80 euros per persona i nit.

Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte. Les persones majors de 65 anys, membres de la unitat familiar, tenen un 50% de descompte.
D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’un 10% de descompte en tots els serveis.

Equipaments

Les habitacions tenen llliteres i algunes d’elles tenen el bany dins. I també hi ha habitacions reservades per a persones amb la mobilitat reduïda.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs estàn dotats de sales de jocs, i sales on podrem descansar, jugar en família a jocs de taula o mirar un pel·lícula.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs es troben ubicats en indrets d’alt interès turístic i cultural. Serveixen com a campament base per fer excursions i sortides en família. Des dels albergs es facilita tota la informació turística de la zona. L’objectiu de “Vacances en família” és fer que les famílies comparteixin el seu temps d’oci i augmentin els seus lligams afectius, en un entorn bonic on no s’hagi de pensar en fer ell dinar o el sopar o les tasques de la casa.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Vacances en família-Segona Convocatòria

Més informació

Procés d’inscripció
Les famílies interessades es poden preinscriure des del 22 de maig fins al 12 de juny al web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia. Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la seu de Loto Catalunya el dia 14 de juny de 2017.