UN DIA DE FESTA

Cinema familiar, música i teatre

  • 28 de maig a les 12 hores: Cinema Truffaut – Girona
Per a infants a partir de 4 anys

Músics i animadors esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els inviten a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudiran d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música ens acomiadarà i ens acompanyarà a la sortida.

L’experiència del cinema s’estén més enllà de la sala.  El cinema es decorarà per a l’ocasió amb figures dels diferents personatges de la pel·lícula i, mentre la música sona, els infants podran fer diferents activitats alhora que comenten la jugada.

Un Dia de Festa, la festa del cinema infantil en català, és un matí o tarda de cinema familiar, música, teatre i festa. Una oferta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants.

Una iniciativa per recuperar l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogràfica, com a activitat familiar, és un dels passos necessaris per contribuir a revitalitzar les sales cinematogràfiques del país i afavorir, així, la recuperació del cinema en català en el seu conjunt.

Un dia de Festa arriba a Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Tàrrega, Cambrils, Lleida, Valls i Girona. Podeu consultar el calendari aquí.

Les pel·lícules que es projectaran són:

Neu, d’Antoine Lanciaux i Sophie Roze, França, 26 minuts

Laban, el petit fantasma. Quina por!, de Per Åhlin, Suècia, 30 minuts

La Primavera al Regne d’Escampeta, de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, França, 2008, 26 min.

 

Guardar

Guardar