CURSOS EXTRAESCOLARS EN LÍNIA AMB LIFECOLE

Cursos en línia per a nens i nenes de 6 a 18 anys

Què apassiona els teus fills? Què els agradaria aprendre?

T’imagines que poguessin aprendre el que més els agrada, des de casa?

lifecole

Fins fa poc, les activitats extraescolars que s’oferien, eren l’ensenyament d’algun idioma, esports o l’aprenentatge algun instrument musical.

lifecole
Però el món està canviant i les habilitats que necessiten els nens i les nenes d’ara pel seu futur també, per això és important apostar per una educació innovadora on puguin aprendre aquestes competències.

Doncs ara amb Lifecole és possible!

Lifecole és una plataforma web on nens i nenes de 6 a 18 anys aprenen a desenvolupar habilitats i competències relacionades amb les noves tecnologies que li seran d’utilitat en els seus futurs, a més de passar-s’ho bé durant l’aprenentatge.

A Lifecole.com s’agrupen diverses opcions de cursos per a nens i nenes amb professors en directe i en grups reduïts. La idea és oferir una educació de qualitat, inovadora i divertida i que els faciliti l’accés a les carreres professionals més demandades d’ara i del futur.

lifecole

Tots els professors/es que imparteixen classes en línia a Lifecole són referents en el seu camp d’ensenyament i tenen una àmplia experiència com a docents de nens i nenes de totes les edats.

A Lifecole hi ha un potencial important en les experiències lúdic-formatives, es diverteixen mentre aprenen habilitats que els apropen al seu futur professional.

lifecole

L’equip educatiu compta amb una dilatada experiència en món digital i l’educació en línia. A més a més, a Lifecole tenen un equip d’assessors en l’àmbit educatiu que s’encarrega de guiar les trajectòries acadèmiques de cada nen i nena segons les seves inquietuds.

Els cursos en línia que s’imparteixen es divideixen en dos conceptes diferents. Uns són cursos mensuals de 4 -5 sessions. Els altres són cursos anuals, extraescolars, que duren des de principis d’octubre fins a finals de juny adaptats al nivell i edat de cada alumne. En aquest cas, l’alumne comença pel més bàsic i cada cop va augmentant el seu nivell. A més, aquestes trajectòries tenen seguiment i avaluació continua d’un professor.

 

La missió de Lifecole és implementar les noves competències de segle XXI en els nens i nenes treballant a fomentar les habilitats cognitives i el treball en equip.Les temàtiques que trobareu a Lifecole

L’educació i el treball han canviat progressivament gràcies a la tecnologia i és per això, que la temàtica principal és la programació i les noves tecnologies, ja que volen que els nens i les nenes formin part activa dels canvis mundials i aconsegueixin adaptar-se a aquests.
Els cursos mensuals són els més curts, i hi podem trobar diferents temàtiques com:

.
● Robòtica:
● Programació
● Creació de Videojocs
● Desenvolupament Web / App
● Reforç Escolar i Idiomes

lifecole

D’altra banda, als cursos anuals, es divideixen en dues categories diferents:

.
● Programació: En les primeres etapes treballaran amb l’entorn Minecraft i Scratch i a partir dels 12 anys entraran en les bases de programació amb el Llenguatge C.

● Programació i creació de videojocs: començaran per l’entorn Minecraft, passant per Roblox fins a arribar a l’entorn Unity. En aquesta trajectòria també treballaran conceptes de programació.

Per què Lifecole és diferents d’altres cursos en línia?

Personificació de les classes

Lifecole prioritza la personificació de l’educació com a centre del model d’educació, les classes s’adapten als interessos i inquietuds de cada alumne i al seu nivell, per això els grups són reduïts, per poder atendre’ls de forma personalitzada. A més, als cursos anuals tenen seguiment d’avaluació contínua.

Aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora

Gràcies a la tecnologia, Lifecole vol oferir la possibilitat d’aprendre tot allò que li pugui agradar al nen/a, des de qualsevol lloc, amb una àmplia oferta d’horaris. Els nens i nenes només necessitaran un ordinador/tauleta i connexió a internet.

lifecole

Els nens i nenes poden fer allò que els apassiona!

Poden convertir les seves passions pels videojocs, xarxes socials i noves tecnologies en habilitats i competències que els seran útils pels seus futurs.

Les classes es fan amb professors/es en viu

Lifecole no ofereix classes gravades. Els nens i nenes sempre estaran acompanyats del seu professor/a, aprendran i resoldran els seus dubtes en directe i interactuaran amb nens amb els mateixos interessos que ells.

 ➡  Més informació AQUÍ
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

LINKEDIN