TALLERS D’EDUCACIÓ AMBIENTAL A LA CASA DE COLÒNIES MOGENT, A LLINARS DEL VALLÈS

En família a la Casa de Colònies Mogent

Veniu en família, amb els nens i nenes i amb els amics a la Casa de colònies Mogent. S’hi organitzen dos tallers d’educació ambiental per a infants i famílies per conèixer la flora i fauna.

Et convidem a participar en un dels tallers que tenen com a objectiu gaudir d’un dia en un entorn natural en família. Amb jocs i activitats que us ajudaran a apreciar i conèixer una miqueta més l’entorn que ens envolta.

Tots els tallers consten d’una xerrada inicial, amb l’objectiu de conscienciar-nos de la importància de l’educació ambiental i a continuació hi ha unes activitats concretes en funció del taller.

Taller de la flora

Dies a concretar

En aquest taller s’ha organitzat una sortida al bosc per observar, cercar i identificar l’entorn natural. L’objectiu és mitjançant el contacte amb la natura, conèixer el mitjà que ens envolta, interacctuar i debatre entre tots els participants.

Es farà el joc de la xarxa d’interacció. Joc interactiu on els participants hauran de buscar les relacions existents entre diversos elements naturals. Amb l’ajuda del monitor establirem una xarxa d’unió semblant al que passa dins d’un ecosistema.

En finalitzar el taller, podreu conèixer l’aula,  veure imatges de les espècies de la zona, un mural de conscienciació i siluetes de rapinyaires.

  • Durada aproximada 2 hores. Places limitades.
  • Preu 4 €/ per pesona. Menors de 3 anys gratuït
  • Reserves i més informació a: mogent.maristes.cat o bé 610 401 417
  • Preu zona de pícnic i piscina a part

La casa disposa d’unes grans zones d’exteriors. Hi ha quatre camps de futbol, una pista de futbol sala, un camp de bàsquet, frontó, piscina i una zona de jocs infantils.

  

Taller familiar d’aus!

Dies a concretar

Construcció de menjadores per a ocells.

Totes les famílies rebreu els materials necessaris per al muntatge d’una menjadora per a ocells. Gaudireu també d’una breu explicació sobre els passeriformes (ocells) amb l’objectiu de diferenciar les espècies, saber més de la seva alimentació i altres curiositats.


I participareu al joc dels pardals, coloms i cotorres. Es tracta d’un joc molt divertit on tots els participants (“pardals, coloms i cotorres”) recolliran els “recursos naturals” distribuïts al recinte i hauran de portar-los al seu niu. Aprendrem de forma divertida les repercussions que té la introducció d’espècies exòtiques en el medi natural.

En finalitzar el taller, podreu conèixer l’aula,  veure imatges de les espècies de la zona, un mural de conscienciació i siluetes de rapinyPreu zona de pícnic i piscina a partaires.

  • Durada aproximada 2 hores. Places limitades.
  • Preu 4 €/ per pesona. Menors de 3 anys gratuït
  • Reserves i més informació a: mogent.maristes.cat o bé 610 401 417
  • Preu zona de pícnic i piscina a part

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

Casa de colònies Mogent