DESCOMPTES AMB EL TRAM


Puja al TRAM i descobreix els atractius turístics per on passa!

Viatja amb el TRAm per descobrir museus, llocs emblemàtics i gaudir de la gastronomia amb promocions especials a  Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa una nova edició de la campanya de promoció de la comarca del Baix Llobregat –De Ruta amb el TRAM- amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments d’Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu. Amb l’objectiu que els visitants descobreixin tots els atractius turístics d’aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), des dels itineraris modernistes, museus, parcs i jardins, restaurants fins a llocs emblemàtics, i amb nous descomptes i promocions a les visites de museus, activitats familiars i també a restaurants.

Els vagons del Tram al seu pas pel Baix Llobregat, disposen de fulletons amb informació dels atractius turístics al seu voltant, i indicacions per gaudir dels descomptes.

MIRA LES VISITES I ACTIVITATS QUE POTS FER AMB DESCOMPTE!

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Descomptes amb el Tram

Més informació

Per beneficiar-se dels descomptes, heu d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el vostre correu electrònic.

Una vegada estigui la promoció activada, la podeu imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

MIRA LES VISITES I ACTIVITATS QUE POTS FER AMB DESCOMPTE!

#RutadelTram #TurismeBaixLlobrgat #BaixLlobregat