POSA’T LA GORRA A MONTBLANC

En solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer

  • A la Plaça de Sant Francesc i principals carrers de Montblanc
  • Dies 1 i 2 de setembre de 2018
  • Dissabte de 9 a 00:00 hores i diumenge de 9 a 22 hores

La campanya del Posat la gorra!”  llença un missatge molt potent: una gorra que ens fa iguals i que ens recorda que els nens i nenes amb càncer són infants i adolescents per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada: jugar, aprendre i gaudir!

El cap de setmana s’iniciarà el dissabte dia 1 a les 9:00h amb una caminada d’orientació en família i amb la festa de l’Esport Solidari a l’Estadi Municipal de Montblanc.
Per la tarda tindrà lloc l’actuació de patinatge solidari de l’ AE Montblanc Secció de hoquei i patinatge. I a les 18:00h gaudirem passejant pels carrers de Montblanc amb la Ganga Shoping Night fins altes hores de la nit!

I agafeu forces pel dia següent que tenim una programació de luxe!

El diumenge dia 2, s’iniciarà a les 10:00h amb la Pedalada popular, Sardanes solidaries, Tallers, Vermut i Dinar solidari, Teatre infantil, Festa de l’escuma, Festa Holy, el concert de Maria Jacobs i moltes activitats més!!

posa't la gorra a montblanc

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

posa't la gorra a montblanc
Preu de la gorra: 7 euros

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya es volen aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
01-09-2018
data fi
02-09-2018

Lloc

Montblanc (Conca de Barberà)
Plaça de Sant Francesc

Comarca:

Conca de Barberà
Latitud i Longitud:
41.374709, 1.162554
Web:
https://posatlagorra.org/festa/montblanc/?#

Més informació

Delegació AFANOC Lleida
C/ Quatre Pilans, 7 baixos, (25001) Lleida. Tel 973 21 60 57 lleida@afanoc.org
Associació de nens amb Càncer - AFANOC
Camí de St. Cebrià s/n, (08035) Barcelona. Tel: 93 237 79 79 afanoc@afanoc.org
Delegació AFANOC Tarragona
C/ Adrià, 9 - baixos (43004) Tarragona. Tel 977 22 87 12 tarragona@afanoc.org