PLE DE RIURE, AL MASNOU

Festival de Teatre Còmic Ple de Riure

Del 17 al 21 de juliol de 2018

Teatre còmic a Masnou amb propostes artístiques per a tots.

El plat fort del festival serà el dissabte 21 a la platja d’Ocata amb l’escenari La Mar de Riure – escenari que mira al mar – amb Tour Bicicleta Estàtica 2018 de Los Toreros Muertos, la mítica banda de la movida madrilenya liderada per Pablo Carbonell, que tornen a demostrar que l’humor és el millor conservant per mantenir l’esperit d’una banda de rock&riures&pop.

El mateix dissabte el programa inclou els espectacles El primer concert Oriol Boixader, de Oriolo i la companyia francesa Cirque Exalté amb Furieuse Tendresse, un espectacle d’acrobàcies intenses i poesia frenètica.

ple de riure

A més, a la nit no hi podrà faltar el tradicional piromusical Zoloriscos, de la Companyia del Foc.

Després de voltar per nombrosos festivals i ciutats arreu del món, en el Ple de Riure s’hi podrà veure la companyia internacional finlandesa Race Horse amb Motosikai, una proposta carregada d’humor i infinits trucs acrobàtics amb una furgoneta plena de sorpreses.

ple de riure

També, hi haurà Circ a les Golfes, de Los Herrerita, un taller de circ adreçat a totes les edats i que té com a propòsit apropar i descobrir les diferents tècniques circenses.

ple de riure

La Banda de Otro, Campi qui Pugui, Los Herrerita i Lolita Corina són les companyies que completen la programació del Ple de Riure.

ple de riure

A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman deixarà el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Mira tota la programació AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Teatre còmic al Masnou

data inici
17-07-2018
data fi
21-07-2018

Lloc

Masnou

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.4813000, 2.3198652
Mòbil:
671 457 795
E-mail:
anna@circulant.cat
Web:
http://www.plederiure.cat/?#