PEDRERA ARTLAB FAMILIAR: CINEMA-CONCERT

Sessió familiar PedreraArtlab

PedreraArtlab, és un programa de la Fundació Catalunya La Pedrera, en què es posen en relació els nous grups musicals de l’escena independent amb joves creadors, instituts i escoles de disciplines artístiques de referència. El cinema-concert Petits Tresors de butxaca és la sessió familiar del programa.

Petits tresors de butxaca amb Josep Mª Baldomà & Modiband

Diumenge 8 d’abril a les 11.30 i 12.45h
Sessió recomanada a partir de 2 anys

I si poguéssim sentir i veure en directe la banda sonora d’un programa de curtmetratges? I si a més veiéssim qui posa les veus als personatges? Tot això i molt més!

PEDRERA-ARTLAB FAMILIAR

Un espectacle per a tots els públics per a gaudir de faules màgiques i missatges emotius en format cine-concert. Josep Maria Baldomà ha creat la banda sonora d’aquesta sessió amb una selecció de set curts a càrrec de MODIband.

Una sessió màgica, plena de sonoritats musicals i colors tímbrics molt diversos, en què els músics posaran veu en directe als personatges dels curts.

Durada: 45 minuts

El projecte musical

Josep Maria Baldomà és un compositor barceloní amb àmplia experiència en la creació de bandes sonores per a cinema i televisió. En aquesta ocasió ha assumit el repte que li ha proposat El Meu Primer Festival i ha creat la banda sonora dels set curtmetratges que formen aquesta sessió. Un trio de músics interpretarà en directe les seves partitures en un concert màgic, ple de sonoritats musicals i colors tímbrics molt diversos, en què els músics posaran veu en directe als personatges dels curts.

  • Martí Hosta: percussions, tambors, sorolls, veus i doblatge i samplers
  • Viviana Suárez: contrabaix, guitarra, veus i doblatge i percussions i samplers
  • Josep Maria Baldomà: composició, direcció, sintes, ordinador, acordió, doblatges i samplers

Els curts

L’homenet de butxaca (Le petit bonhomme de poche). Ana Chubinidze, França, 2016, 7’27’’, sense diàlegs.

Un home molt petit porta una vida tranquil·la en una maleta instal·lada en una vorera de la ciutat. Un dia viu una accidentada trobada amb un ancià cec, però encara no saben que els unirà una passió en comú.

No sóc una rateta (I’m not a mouse). Evgenia Golubeva, Regne Unit, 2015, 2’.

Cada cop que la mare de la Lucy l’anomena afectuosament «rateta» es converteix en un ratolí de veritat! Què farà la Lucy?

El somni de Manolito (Manolito’s dream). Alla Kinda, Espanya, 2012, 2’, sense diàlegs.

Benvinguts al subconscient d’en Manolito! Prepareu-vos per a un viatge fascinant d’anada i tornada amb estranys éssers i exòtics paisatges! No patiu, només és un somni!

Una mica perdut (Un peu perdu). Hélène Ducrocq, França, 2017, 5’

Quina catàstrofe! El bebè mussol ha caigut del niu! Sort de l’esquirol, que correrà en busca d’altres animals del bosc per trobar la seva mare.

Peixera (Bool). Elizaveta & Polina Manokhins, Rússia, 2016, 3’30’’, sense diàlegs

Dos peixos, un en forma de bola i l’altre en forma d’espina, s’enfronten fins que s’adonen que es necessiten per sobreviure.

On és el meu barret? (I want my hat back), Galen Fott, EUA, 2013.

El barret de l’ós ha desaparegut. Els altres animals diuen que no l’han vist. L’ós comença a sentir-se trist i abatut quan un cérvol li fa una pregunta que li fa recordar el què ha passat amb el seu barret.

El trineu (Belchonok i sanki). Olesya Shchukina, Rússia, 2016.

Un dia d’hivern, mentre la mare és fora, un esquirol inquiet i curiós farà un descobriment d’allò més emocionant.

Preu: 8 euros

Més informació i compra d’entrades: https://www.lapedrera.com/ca/activitats/pedrera-artlab-projectes-dinterrelacions-artistiques-2018

MÉS INFORMACIÓ

data inici
08-04-2018

Lloc

Auditori de La Pedrera