VISITES PERSONALITZADES DEL PARE NOEL, ELS REIS I DUMBLEDORE

Els regals, a casa teva de la mà del teu personatge preferit!

El Nadal és una època plena de màgia que els nens i nenes viuen amb molta intensitat. És especialment emotiu per a ells l’arribada del Pare Noel o els Reis Mags.

T’imagines que el Pare Noel arriba a casa teva per entregar els regals als nens i nenes personalment? O que els Reis Mags de l’Orient li porten allò que ha demanat als patges reials?

VISITES PERSONALITZADES DEL PARE NOEL

Això és possible gràcies a l’Associació d’Artistes “Festas i Concert”? Una entitat que neix l’any 2004 al Fòrum de les Cultures.

A l’Associació hi ha actors, actrius, músics, mags, cantants, ballarins, showmans, que ofereixen animació a cases particulars, teatres, centres cívics, parcs… Per tant hi podeu trobar des del Pare Noel, els Reis Mags o el director de l’escola de bruixeria de Hogwarts,  Albus Dumbledore.

La visita a cases particulars

La visita a domicilis particulars és molt personalitzada. És de 30 minuts, per no trencar la màgia que hi ha al voltant del personatge escollit. Es fan visites en català i en castellà a Barcelona i rodalia.

S’arriba al domicili uns 10 minuts abans de l’entrega de regals, i es posen els regals en un sac, amb l’ajuda i l’assessorament dels pares i mares.

Preu: 120 euros

Pare Noel també en línia?

Si, es fa una visita virtual per facetime, on ens comuniquen amb els nens i nenes i li parlen de les seves classes a l’escola, el seu comportament i donen consells  sobre alimentació i responsabilitat amb el clima i els residus, el reciclatge, etc.

Preu: 45 euros

Per a garantir el servei, es demana als pares que facin l’ingrés un dia abans de la visita.

🎅 Més informació als telèfons: 93 318 6782 de dilluns a dissabtes de 10 a 21 hores / 676 595 747 o bé al mail festasyconcert@gmail.com

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació