NADAL AMB NENS I NENES A WESTFIELD LA MAQUINISTA

Puges al tren de La Maquinista?
  • Fins al 5 de gener de 2022

Vols viure el Nadal amb nens i nenes a Westfield La Maquinista?

Westfield La Maquinista es converteix aquest Nadal en un espai ple de màgia i ple d’activitats per fer en família.

NADAL AMB NENS I NENES A WESTFIELD LA MAQUINISTA

Els més petits podran entregar la carta al Pare Noel i al rei Mag.

 

Westfield La Maquinista proposa un viatge en tren amb diferents parades on podreu gaudir en família del Nadal. Només cal que us registreu al web i reserveu un dia i una hora per participar a la festa. Necessitareu el passaport perquè us l’hauran de segellar a cada parada i moltes ganes de participar en aquesta aventura. Demaneu hora i estigueu ben puntuals a l’estació!

NADAL AMB NENS I NENES A WESTFIELD LA MAQUINISTA

Podeu reservar al web:  https://es.westfield.com/lamaquinista/navidad  l’activitat familiar, de dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 h., dissabtes, diumenges i cada dia a partir del 22 de desembre, d’11:00 a 14:00 h. i de 16.00 a 21.00 h. (excepte 25, 26 de desembre i 1 de gener). I els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener de 2022, de 10.00 a 14.00 h. i de 15.00 a 19.00 h.

A la primera parada: Somnis de Nadal, trobareu una experiència sensorial 360° en el món oníric de Nadal, per viatjar fins a Lapònia o al desert d’Orient.

A la Vila de Nadal, on sempre és Nadal, trobareu galetes, un taller de joguines i podreu conèixer al Pare Noel i als Reis Mags. Aquest espai simula un poblet amb casetes nevades que evoca als mercats de Nadal del centre d’Europa.

També visitareu Hivernalia, una zona de relax ambientada en un bosc nevat.

A l’Skating Westfiel La Maquinista hi ha una pista de patinatge sostenible més gran, que es convertirà tots els divendres en una pista de ball on sonaran les millors cançons de les últimes dècades.

Horari i activitats a la pista de patinatge ‘Skating Westfield La Maquinista’

• Divendres 3 de desembre | A partir de les 18:00, anys 60, Flower Power. Dinamització de la pista amb el DJ Xavi Pum i l’actuació dels patinadors Laia Bertran i Aleix Gabara.
• Dilluns 6 de desembre | A partir de les 18:00, anys 70, Psychedelia. Dinamització de la pista amb el DJ Xavi Pum i l’actuació dels patinadors Laia Bertran i Aleix Gabara.
• Divendres 10 de desembre | A partir de les 18:00, anys 80, Paradise Dinamització de la pista amb DJ Xavi Pum i l’actuació dels patinadors Laia Bertran i Aleix Gabara.
• Divendres 17 de desembre | A partir de les 18:00, anys 90, Pop for all. Dinamització de la pista amb el DJ Xavi Pum i l’actuació dels patinadors Laia Bertran i Aleix Gabara.
• Divendres 24 de desembre | A partir de les 18:00, especial Nit de Nadal 2000. Dinamització de la pista amb DJ Xavi Pum i l’actuació de patinadors vestits de Papa i Mama Noel i el xou de la cantant Gigi McFarlane.
• Divendres 31 de desembre | A partir de les 18:00, especial Nit de Cap d’Any 2010. Dinamització de la pista amb DJ Xavi Pum i l’actuació de dos patinadors i el xou de la cantant Robyn Smart.
• Dimecres 5 de gener | A partir de les 18:00, especial Nit de Reis 2021/22. Dinamització de la pista amb el DJ Xavi Pum i l’actuació de Lexter.

La pista de patinatge estarà oberta al públic de dilluns a diumenge de 16:30 a 20:30. Els dissabtes i diumenges ia partir del 22 de desembre també obrirà de 10:30 a 14:30 hores.

Per accedir a la pista de patinatge, caldrà acreditar ser membre del Club Westfield La Maquinista i mostrar un tiquet de compra del dia per valor mínim de 10 €. L’accés serà per a una persona per cada membre del Club i tiquet.

 

A més, si feu tot el recorregut i us han segellat el passaport, podreu participar en el sorteig de 300 euros.

 

Però això no és tot, vine a la Jd Sports x la city, un espai on moda, música i gastronomia es donen la mà per crear una experiència única plena de sorpreses.

Westfield La Maquinista ha volgut reforçar el seu compromís social en aquesta campanya de Nadal col·laborant amb diferents organitzacions com la Fundación Pequeño deseo, que serà l’encarregada d’elaborar les galetes solidàries que es repartiran al llarg del Viatge al cor del Nadal, i la Fundació Alapar, que imprimirà els passaports que es lliuraran a totes les persones que facin el recorregut.

Si vols que t’emboliquin els regals de Nadal, vés al Punt d’informació i estand al carrer Ciudad de Asunción.

I si véns en cotxe, ara pots reservar la teva plaça als millors llocs amb  Parksafer i el servei Parking Express.

Més informació AQUÍ

 MÉS INFORMACIÓ

data fi
05-01-2022

lloc

Westfield la Maquinista
Passeig Potosí, 2, 08030 Barcelona Barcelona 08030

Comarca:

Barcelonès Barcelona
Web:
https://es.westfield.com/lamaquinista/navidad

Més informació