MADEIN, AL TEATRE GAUDÍ

Madein, el musical

Del 20 d’octubre al 9 de desembre de 2018

La història d’una nena i un nen molt pobres que sobreviuen recollint deixalles en un abocador d’escombraries, que després venen.

Un dia, en comptes de treballar, es posen a jugar muntant una nina (Madein) amb parts de diferents nines que van trobant. L’arribada del pare fa que amaguin la nina en una rentadora rovellada que hi ha a la deixalleria.

Poc després es desencadena una tempesta i un llamp cau a sobre la rentadora, el tambor de la qual comença a girar vertiginosament. De la rentadora surt la nina, que ha cobrat vida.

madein

El dia següent els nens es troben amb la nina i no s’expliquen qui és. Ella ser com ells, ser una persona. Els nens li neguen aquesta condició, però li expliquen què cal fer per ser una persona.

Tot es complica quan apareix a l’abocador un home amb aire amenaçador que busca desesperadament una nina que sembla contenir en el seu interior una cosa molt valuosa per a ell.

Madein, actuant com ho faria una persona, trobarà com sortir d’aquesta situació, alliberant als nens del perill i donant-los,  l’oportunitat d’un futur millor.

➡ Compra les entrades per l’espectacle “Madein”

MÉS INFORMACIÓ

data inici
20-10-2018
data fi
09-12-2018

Lloc

Teatre Gaudí
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 120, 08025 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.825130, 1.895420

Més informació

➡ Compra les entrades per l'espectacle "Madein"