MADAGASCAR EL MUSICAL EN VIVO, A BARCELONA

Viu les aventures de Madagascar

Dies 1, 2 i 3 de juny a Barcelona

Els personatges de DreamWorks més taquillers de les pel·lícules “Madagascar” seran els protagonistes d’un musical exuberant i brillant: Alex el Lleó, Marty la Zebra, Melman la Girafa i Gloria la hipopòtam són les grans estrelles del Zoo de Nova York. Units entre ells per una forta amistat, quan una nit la gàbia d’un d’ells apareix buida, els altres “s’escapoleixen” per anar a la recerca de l’amic desaparegut.

Es trobaran junts en un vaixell directe cap a Àfrica, que serà desviat per un grup d’estranys pingüins que conspiren per aconseguir l’Antàrtida. D’aquesta manera, els quatre amics, que sempre han viscut en captivitat, hauran d’aprendre que significa viure en la natura salvatge.

Un inesperat viatge els portarà al salvatge i boig món de Rei Julien a Madagascar que els acollirà al ritme de l’hit “Move it, Move it”.

Madagascar és un himne a l’amistat dedicat a un públic de totes les edats, una travessia oceànica que portarà els espectadors des de la jungla urbana dels gratacels de Nova York fins a les platges de la meravellosa illa africana.

* Els menos de 2 anys no paguen entrada si no ocupen seient.

MÉS INFORMACIÓ

Musical amb nens a Barcelona

data inici
01-06-2018
data fi
03-06-2018

Lloc

TEATRE VICTÒRIA
Av.Paral·lel 67-69 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.374809, 2.168790

Més informació

Compra les teves entrades

* Els menos de 2 anys no paguen entrada si no ocupen seient.