L’ANEGUET LLEIG A PARETS DEL VALLÈS

L’aneguet lleig, de la Cia. Dreams Teatre

Diumenge 26 de març de 2017 a les 18 hores
Per a infants a partir de 3 anys

La mare ànec estava covant els ous acabats de pondre; un a un van anar esclatant i de cada un en va sortint un graciós i diminut aneguet. Però d’un dels ous en surt un nadó molt diferent. Els altres es van sorprendre molt de tenir un germanet tan estrany. I van començar a dir-li “lleig”, però la mare ànec els va reprendre i els va dir que el seu germanet no era lleig, senzillament era “diferent”.

Qui no va acceptar al pobre aneguet  va ser el gall que manava en aquella granja. I li va dir a la mare ànec que el seu fill havia de marxar.

Un munt d’aventures li van succeir al nostre aneguet . es va trobar una granota que el va animar a acceptar-se tal com era. Fins i tot uns corbs li van dir que no era lleig, però que potser faria bé quedant-se prop del llac dels cignes….

L’obra és una adaptació del famós conte d’Andersen encara que, envoltat de tot un món màgic que aporta altres personatges que col·laboren en la història.

El missatge que ens transmet aquesta clàssica rondalla és que l’aneguet  no era lleig, senzillament era “diferent”. En un  món on la diversitat cultural, el racisme, la pluralitat lingüística i religiosa , etc, estan a l’ordre del dia, creiem que el conte de l’aneguet lleig pot aportar un petit gra de sorra per fer que els nostres infants creixin en la tolerància i la comprensió.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Lloc

Teatre Can Rajoler
Carrer Travessera, 1 (08150 Parets del Vallès)

Comarca:

Vallès Oriental
Telèfon:
935739800
E-mail:
rialles@rialles.cat
Web:
http://www.rialles.cat/?#