LA PROGRAMACIÓ DEL PETIT ROMEA A BARCELONA

La programació Petit Romea 2023

Veniu a gaudir de les arts escèniques en majúscules i tots els seus llenguatges artístics al Petit Romea, amb una programació dirigida a infants des de 0 fins a 12 anys i els seus acompanyants, on parlem de la solidaritat, els records, l’egoisme, les emocions, la immigració, el pas del temps, l’entorn i la fragilitat de la memòria.

 

JOJO, dies 12 i 26 de febrer de 2023

  • Dies 12 i 26 de febrer de 2023 a les 12 hores
  • Per a infants a partir de 5 anys
  • Al Teatre Romea

JOJO, és una proposta escènica de poesia visual, sense text i relat musical que narra una aventura increïble utilitzant la sorra i la manipulació de titelles. La música, composta especialment per a aquest espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a aquesta atractiva proposta.

És un símbol de com pot arribar a ser la naturalesa de tossuda i de quant pot arribar a suportar un ésser viu per continuar estant viu. Jojo és un orangutan condemnat pels homes a una vida de captivitat lligat per una cadena. Però JOJO també és la primera peça d’una cadena de salvació orquestrada per homes que volen salvar els animals d’altres homes

El nom de JOJO és un homenatge a la memòria al primer orangutan que va ser rescatat del seu captiveri, i que va significar l’inici del projecte Internacional Animal Rescue.

petit romea

➡️ Compra les entrades AQUÍ

 

Alma, dies 12 i 19 de març de 2023

  • Dies 12 i 19 de març de 2023 a les 11 i a les 12 hores
  • Per a infants de 0 a 8 anys
  • Al Teatre Romea

Alma és un espectacle per a la primera infància de petit format basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

Primavera, estiu, tardor i hivern. Alma és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any, cada una amb una ànima pròpia que prendrà forma a través dels objectes i materials que s’anirà trobant la protagonista.

petit romea

➡️ Compra les entrades AQUÍ

 

La casa del abuelo, 26 de març de 2023

  • 26 de març de 2023 a les 10.30 i a les 12 hores
  • Per a infants a partir de 5 anys
  • Al Teatre Romea

Diuen que els que se’n van sobreviuen gràcies al record que perviu en aquells que els van estimar…

A “La casa del Abuelo“, l’avi viu immers en una rutina: es renta a la mateixa hora, esmorza a la mateixa hora, passeja a la mateixa hora. Un dia, les cames decideixen deixar de caminar i, a poc a poc, es va apagant.

Quan l’avi se’n va per sempre, els que queden, construeixen una casa molt a prop seu perquè no se senti sol.
Així continua la història: plàcidament, obrint i tancant calaixos; recordant amb afecte, “a través de la màgia d’un escriptori”, el que va ser la seva vida.

petit romea

➡️ Compra les entrades AQUÍ

 




MÉS INFORMACIÓ

data inici
12-02-2023
data fi
26-02-2023

lloc

Teatre Romea

Més informació

.