GIMCANA FAMILIAR A BARCELONA I CASTELLDEFELS

Gimcana: de Barcino a Barcelona

  • Dissabte 15 de desembre de 2018 a les 11 hores
  • Dissabtes 12 de gener i 2 de febrer de 2019

Si vols conèixer una Barcelona diferent i aprendre coses sobre la seva història de forma divertida, apunta’t a aquesta gimcana!

És una gimcana pels barris del Gòtic i el Born, on hauràs de trobar missatges amagats, imatges, resoldre preguntes, seguir les pistes i fer algunes proves per demostrar quin equip coneix millor la ciutat.

Només has de crear un grup de 2 fins a 5 persones que inclogui mínim un nen de fins a 14 anys.

Preu: 30€ anticipada (despeses de gestió no incloses) i 35€ el dia de la gimcana.

📌 Cal reserva prèvia.

Comprar per:


PUBLICITATGimcana familiar: Enigmes de Castelldefels

  • Diumenge 16 de desembre a les 11 hores.
  • Diumenges 13 de gener i 3 de febrer de 2018

No saps què fer el cap de setmana amb els nens?  Vols passar una estona divertida amb els amics? Apunta’t a una gimcana familiar!

És una gimcana pel Castell i els carrers del centre de Castelldefels, on s’han de resoldre preguntes, proves i trobar les imatges i les fites, per demostrar quin equip coneixerà millor la ciutat.

gimcana amb nens

Només heu de crear un grup de 2 a 5 persones que inclogui mínim un nen de fins a 14 anys.

Preu: 30€ anticipada (despeses de gestió no incloses) i 35€ el dia de la gimcana.

📌 Cal reserva prèvia.

Comprar per:

Gimcanes autònomes

També hem creat una varietat de gimcana on vosaltres sols podeu buscar l’estona, el dia i el moment que us vagi bé amb la vostra família i realitzar pel vostre compte les proves i la recerca de les imatges i del llocs que heu de buscar.

gimcana amb nens

És una variant de les  gimcanes pel barri gòtic i el Born, també es fa una dins del Parc de la Ciutadella, una de recerca de dracs i una altre per Castelldefels.

Hi ha dues possibilitats:

  • Enviem el material a casa: dossier de la ruta, mapa, boli, motxilla, premis finals pels nens participants (diplomes, regal, descomptes culturals i les “xuxes”) i algun altre material necessari per a la realització de la gimcana. Aquesta té un preu de 35€ i s’ha de reservar amb una antelació de 3 dies per a l’enviament.
  • També el podeu rebre via mail: on només tindreu el mapa i el dossier de la ruta i uns descomptes culturals com a premi. Aquesta té un preu de 30€ i es pot reservar en qualsevol moment.

Gimcana al Parc Güell

  • Dies a concretar

Si vols conèixer el Park de Güell de forma diferent, aprendre coses sobre la seva història i descobrir detalls que no coneixies, apunta’t a aquesta gimcana cultural!

És una visita guiada en família, on després d’unes breus explicacions als diferents espais, el grup familiar haurà de buscar algunes imatges, respondre a preguntes i fer proves per demostrar quin grup coneix millor l’obra que va realitzar Antoni Gaudí.

Preu: nens fins a 4 anys gratuïts, 12€ els nens de 5-12 anys, 15€ adults a partir de 12 anys (despeses de gestió no incloses). El preu inclou l’entrada del Park Güell.

Tots els grups tenen obsequis per participar i regals pels nens.
Cal reserva prèvia.

Comprar per:

MÉS INFORMACIÓ

Gimcanes amb nens!

data inici
15-12-2018
data fi
16-12-2018

Lloc

Barcelona i Castelldefels

Més informació

Apuntat' a una gimcana amb els nens!