FIRA DEL CLOWN A VILANOVA DE LA MUGA 2017

En homenatge a l’ONG Xarop Clown

Dissabte 27 de maig de 2017

Un festival de pallassos i pallasses, que interpreten altres generes com el circ, la màgia i la música, destinat, en especial al públic familiar.

Durant el dia s’oferiran diferents tipus d’espectacles i tallers, tots ells relacionats amb el món dels pallassos i les arts circenses.

El públic assistent podrà gaudir d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en quatre escenaris on hi descobriran les darreres creacions de companyies i pallassos de gran renom, com Claret Clown, La Bleda, ClinClonClown, Cirquet Confetti, Cia. Karlus, Circ Nick, Sílvia Cadanet o els guardonats XaropClown.

Una des les activitat més esperada i, per quart any consecutiu, serà la divertida Cursa de Sabatots “Memorial Joan Montanyes”, en què pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen i amb dues úniques finalitats; homenatjar al Pallasso Monti i, arribar a la meta sense fer el ridícul.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Festival del Clown per a nens

Lloc

Vilanova de la Muga
17492 Girona (Alt Empordà)
Latitud i Longitud:
42.2813915, 3.0394030
Telèfon:
972 53 88 40
Web:
http://www.peralada.org/cultura/firaclown/?#

Com Arribar-hi