FESTIVAL EVA A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Narració i tradició oral al Monestir de Sant Llorenç

Dies 21 i 28 d’octubre de 2017 a les 17 i a les 19 hores

Festival Eva. El Festival En Veu Alta s’estrena al Monestir de Sant Llorenç, a Guardiola de Berguedà, com a Festival de tardor. La millor narració i tradició oral en dues sessions, una a les 17h amb espectacles per a famílies, i, a les 19h, per a públic adult.

El 21 d’octubre, Mònica Torra farà viatjar a les famílies a través dels contes, amb “Un viatge de contes”. Narracions d’aquí i d’allà que s’han seguit mantenint vius.

festival eva

Després, la mateixa artista, Mònica Torra presentarà “Fes-li el salt amb Roal Dahl”, una aproximació als contes per adult de Roald Dahl plena d’històries apassionants, àcides, macabres i d’humor negre.

I per acabar el Festival de tardor, el darrer dissabte, 28 d’octubre, Jordi Jubany explicarà el conte “En Perot i el ratolí”, la relació d’un nen amb tot un grup d’animals que s’anirà trobant pel bosc.

I, a les 19h, un concert molt seductor, amb Escarteen Sisters, la Flàvia i la Laia, que canten de meravella i toquen el violí i el violoncel i ofereixen versions molt especials. Van ser guanyadores del Festival Acústica de Barcelona 2016.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Guardiola de Berguedà