TALLERS I GIMCANES PER A NENS

Organitza un taller o una gimcana!

Si vols celebrar l’aniversari del teu fill d’una forma ben original, pots fer els nostres tallers de manualitats o bé les nostres gimcanes cultural o lúdiques.

Converteix el teu aniversari en una festa creativa, els teus amics i tu podreu realitzar diferents tallers de manualitats, de reciclatge de Scrap, bijuteria o bé d’introducció a temàtiques artístiques com el mosaic, el trencadís, el vitrall, el gravat…

Nosaltres NO tenim local, així que aquests tallers els podreu realitzar tant a casa vostra o també a l’espai on realitzeu la vostra festa, tot i que també podem oferir alguns espais per a la seva realització. Estan pensats per a un màxim de 15-20 persones, i tots els participants es quedaran amb les seves creacions!

Els tallers son des de 2 hores fins a 4 hores amb un preu per participant a partir dels 12€ i fins els 20€, amb tots els materials inclosos. Sempre es pagarà un preu mínim de 100 euros per a les dues hores.


PUBLICITATEn canvi si el que vols és fer una gimcana privada per l’aniversari del teu fill o us ajunteu uns quants amics, podeu consultar una data per a la realització, el preu de les gimcanes privades es de 150€ el grup (fins a 15 persones), cada nen extra son 10€.

gimcanes per a nens

Aquesta tipologia inclou un regal per l’amfitrió, les llepolies pels nens i un diploma participatiu.
Normalment es realitzen les festes d’aniversaris el divendres a la tarda, i en caps de setmana, tot i que també es poden realitzar en altres dates.

Informa’t de les diferents tipologies, pots fer gimcanes culturals (per Barcelona, Castelldefels, Sitges…) i gimcanes una mica més lúdica de temàtica relacionada amb el gustos de l’amfitrió (pirates, vídeo jocs, princeses, disfresses, etc)

MÉS INFORMACIÓ

Festes per a infants!

Més informació

Apunta als nens a un taller o a una gimcana!